10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Administrator
![]() |
|
Nie nie ![]() I jeszcze niżej masz Monitorowanie forum - powiadomienia e-mail - i tutaj sobie ręcznie wyłącz watki, które Cie nie interesują ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-26 19:45:36 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ramka z ekrawiectwem na Facebooku nachodzi na forum - to nie nasza sprawka, niczego nie zmienialiśmy w układzie forum.
Przypuszczamy, że Facebook coś zmienił dlatego w tej chwili ramka jest wyłączona. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niezupelnie problem, a bardziej prosba: czy jest mozliwosc wstawienia opcji "do druku" czyli wydrukowania wszysktich wiadomosci w danym temacie?
Byloby to fajne, bo niektore watki "drukuje" po stronie (ze wszsytkimi ramkami z boku etc. A lepiej/wygodniej byloby rzecz jasna wydrukowac tylko tresc? Bardzo ładnie proszę? ![]() ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Administrator
![]() |
|
Teoretycznie tak aczkolwiek jest z tym naprawdę dużo roboty. Druga rzecz drukując np. cały watek o Burdzie to aż... 646 wiadomości. Niezły tasiemiec wyszedłby ![]() Niemniej wątpię że w najbliższym czasie małżonek dałby radę się tym zająć, jest zawalony robotą a po drodze ma jeszcze kilkudniowy wyjazd. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O drukowaniu takich watkow -tasiemcow nawet nie myslalam, bardziej o tych w ktorych sa jakies techniki, i sila rzeczy najlepiej to wyglada w wydruku kolorowym, a jesli do tego dochodzi jeszcze za kazdym razem kolorowa "ramka". Udalo mi sie czesc ramek wylaczyc adblockiem; ale nie wszyskie niestety. Stad pytanie.
Stara Gwardia
![]() |
|
Dołączę się do gorącej prośby, jestem kompletnie zielona w technikach i z przyjemnością wydrukowałabym niektóre wątki, jeśli będzie to sama treść.
A forum jest genialne: Admin pomocny i zawsze uprzejmy, poruszanie dziecinnie proste, powstała tu istna kopalnia wiedzy i co najważniejsze stworzono tu niesamowitą atmosmferę ![]() dziękuję ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
A więc prace nad możliwością drukowania wiadomości z wątków są już na mocno zaawansowanym poziomie ![]() Karolinka dzięki za miłe słowo odnoście forum i admina. To cieszy ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Dziś w nocy zaktualizowaliśmy oprogramowanie forum. Dzięki temu dostępna jest opcja Wersja do wydruku. Opcja ta wyświetla dany wątek w okrojonej wersji nadającej się do drukowania.
Opcja jest dostępna pod linkiem: ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
DZIĘKUJĘ PIĘKNIE!!!
![]()
Administrator
![]() |
|
Wreszcie ktoś docenił ciężką pracę Ślubnego ![]() ________________________________________________________
10 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.