10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Stara Gwardia
|
|
Kiedy próbuję wysłać post, wyświetla się informacja o przerwie serwisowej. :/ Ale widzę, że posty innych się pojawiają... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie powinno tak być. Jeśli w dalszym ciągu widoczna jest gdzieś informacja o przerwie serwisowej to znaczy że chyba coś nie tak z używanymi przez Ciebie serwerami DNS lub z przeglądarką. Spróbuj usunąć cookies i/lub cache przeglądarki. Ewentualnie sprawdź czy wysyłanie wiadomości działa w innej przeglądarce. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
W wyświetlanych "dymkach" przy najechaniu na temat pojawiają mi się dziwne znaczki.
|
|
Administrator
![]() |
|
W którym miejscu? Można prosić o zrzut ekranu. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zgłaszam, że nie mogę się zalogować. Pojawia się komunikat o niezgodności maila z hasłem. Skorzystałam z opcji "zapomniałam hasła", żeby mi przysłało nowe, ale to też nie działa
![]() Meg |
|
Administrator
![]() |
|
Jakiego konta to dotyczy?? Na koncie Meg 1 jest Pani zalogowana... ________________________________________________________
|
Świeżynek
![]() |
|
Meg
![]() Meg1 posłużyło tylko do napisania postu, bo niezalogowani użytkownicy nie mogą. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Odwołuję i przepraszam za kłopot ![]() Z rozpędu jako login wpisałam cały mail, zamiast nazwy użytkownika. Tak to jest, jak się ma w wielu miejscach różne loginy i hasła... ________________________________________________________
Magdalena
http://sonata-na-miare.blogspot.com/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj Sus
![]() Mój problem wiąże się z odnośnikiem do strony www. Pisząc post, chcę wstawić odnośnik do strony www, celem pokazania lub poinformowania innego Naszego użytkownika z forum. Niestety jestem ![]() Po zapisaniu odnośnika, wyświetla się tylko "nazwa odsyłacza" i po najechaniu kursorem na "nazwę odsyłacza" nie ma możliwości (przekierowania) do właściwej strony www. W moich postach wstawiam "odsyłacze" tzw. odnośniki ale wpisuję nazwę i wklejam bezpośredni adres http. Poniżej zrobiłem odnośnik zgodnie z zaleceniami i praktyką internetową ("nazwa: - forum o krawiectwie" i wklejony link adresu Naszego forum. Czyli poniżej najeżdżając na napis "forum o krawiectwie"-pogrubione to powinno się podświetlić a po kliknięciu powinna się otworzyć strona www: Link do forum o krawiectwie Proszę wszechmocną Sus o pomoc. --- Ostatnio edytowane 2014-06-28 16:32:01 przez Sebastian --- |
|
Administrator
![]() |
|
Bastianie to ochrona przed spamerstwem. Gdy napiszesz odpowiednią ilość postów na forum wówczas linki zaczną działać. ________________________________________________________
10 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.