44 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak mysle, moze przed swietami ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak sobie patrzę w kalendarz i widzę 16-17 marzec lub 23-24 marzec bo 31.03 Wielkanoc jest.
Ogólnie tak też się zastanawiałam i podziwiałam przy okazji dziewczyny co spotkały się w Krakowie i nie tylko, że szyły zabawki dla dzieci, może jak byśmy się zjechali w piątek poświęcilibyśmy jeden dzień na zrobienie czegoś dla kogoś, można szyć, decoupage robić, patchwork, filcować tylko jeszcze nie wiem dla kogo mogłoby to byc i w jakiej formie, tak tylko rzucam propozycję....może warto się zastanowić hmm?? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
12-18 marca mnie nie ma ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Monia jestem za ![]() a może by tak w kwietniu jak cieplej będzie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ja bym też byłabym za kwietniem - dajcie poszeleć Sus na nartach ![]() Tak, akcja charytatywna to świetny pomysł. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kwiecien tez fajny czas ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kwiecień jak najbardziej TAK:] ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
mam pytanko
![]() jakie to są koszta taki wyjazd i spotkanie "kursowe", ja jestem bez pracy ![]() ![]() jakie macie wspomnienia i czego was to wszystko nauczyło ![]() Mam nadzieję, że i mnie uda się do was "dokoptować" tzn.,że przyjmiecie mnie do siebie ![]() pozdrawiam towarzystwo krawieckie. buziaki madzik32 |
44 strony: « < 38 39 40 41 42 43 44
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.