44 strony: « < 36 37 38 39 40 41 42 > »
Administrator
![]() |
|
W pocie czoła przebrnęłam przez pierwszą część zdjęć - link do albumu na facebooku KLIK.
Oczywiście tutaj też zdjęcia będą dostępne tylko muszę napisać sprawozdanie itd. Złoty Kocie nie mogę przeboleć, że nie masz naszego forumowego wieszaczka - podaj adres to Ci prześlę ![]() Stefa Tobie też prześlę zdjęcia "taszki" znaczy torebki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Taszki i Twojej bransoletki :P ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
OKI, zrobi się ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sądząc z pierwszych zdjęć na Facebook, atmosfera tego zjazdu w Strimie musiała być wspaniała. Uświadomcie mnie tylko, kto to są ci trzej dżentelmeni, bo jak się widzi faceta przy maszynie lub przy żelazku, albo w zadumie nad wykrojem, to serce rośnie !!!
I widzę, że niektóre maszyny to Janomki, tak trzymać !!! |
|
Administrator
![]() |
|
Pan w okularach to Janusz - specjalista od maszyn
Pan z żelazkiem to Andrzej - mistrz w prasowaniu Pan z chustą na głowie to Artur z naszego forum ![]() Zabrakło jeszcze jednego Pana :> pana Wojtka... ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe dobre dobre:] Następnym razem chyba też tego sposobu spróbuję z lodami. Dlaczemu ja nie posłuchałam dobrych rad tym razem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajnie mieliście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
No i nieuchronni nadszedł czas podsumowań
![]() Serce rośnie jak czytam wasze posty, jest nam niezmiernie miło i cieszymy się bardzo że wszyscy (taką mam nadzieję ) wyjechali od nas spełnieni i zadowoleni. Mamy nadzieję że tego typu spotkania staną się pewnego rodzaju tradycją forumową, maj to super miesiąc na zloty a my zawsze znajdziemy coś o czym warto pomówić albo się nauczyć. Pomysłów na pewno nam nie braknie. Dziękuje wam wszystkim za to że byliście, dla nas też było to ważne i bardzo sympatyczne spotkanie. Stefa dla ciebie największe dzięki beż twojej pomocy pewnie było by trudniej. Pozdrawiam was wszystkich Andrew |
|
Stara Gwardia
|
|
Zadowoleni to chyba mało powiedziane, ja osobiście jestem zachwycona. A stronkę Strimy dodałam na stałe do zakładki "ulubione" i na pewno będę tam regularnie zaglądać. W krotce dzień dziecka więc pewnie zajrzę do Was na zakupy decoupagowe bo córa mi nie daje spokoju jak się dowiedziała ze macie tam takie cuda. Pozdrawiam jeszcze raz całą ekipę Strimy ![]() ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Administrator
![]() |
|
Liczymy na to ![]() ________________________________________________________
44 strony: « < 36 37 38 39 40 41 42 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.