44 strony: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Już czas, zbieramy się i czekamy na oficjalne otwarcie "I Zlotu e-krawiectwo" ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No tak, ale na 13.00?
![]() |
|
12:30 pod hostelem ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Świeżynek
![]() |
|
hej dziewczyny, a czy oprócz intensywnej kulturalno-naukowej rozrywki zarezerwowałyście czas na jakieś wieczorne "baleciki" ? Udanej zabawy i czekamy na sprawozdanie.
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wielkie dzięki za świetną zabawę na zlocie dla całej grupy z forum , oraz dla załogi Strimy. Świetnie się czułam i dzięki wam nabrałam więcej wiary we własne możliwości. Mam nadzieje że kiedyś to powtórzymy. Ogromne ![]() ________________________________________________________
http://www.annapietrzykowska.pl/
http://twoj-projekt.pl Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki dziewczyny, Niespodzianko ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Rudasek:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem juz w domu a chce wrócić na warsztaty!!!!! Świetnie się czułam i naprawdę bardzo się cieszę że mogłam uczestniczyć w zlocie. Dziękuje wszystkim uczestnikom i załodze Strima Atelier.Tak jak pisałam Monikamagdalena- jestescie niesamowici. JUz piszę sie na kolejny zlot!!!
Niespodzianko, Kasiu ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja tez jestem już w domu.Dołączam się do podziękowań.Pani prezes i całemu zarządowi za zorganizowanie spotkania. Zespołowi Strimy za fajną atmosferę i fachowe rady.Wszystkim uczestnikom za owocna współprace i intensywne zwiedzanie Łodzi.Było bardzo odkrywcze.
Sus dzięki za odstawienie do domku(już leżę,za wyszywanie zabiorę się jutro) |
|
Administrator
![]() |
|
I ja dobiłam do domku ![]() Na wstępnie raz jeszcze dziękuję Stefie za zorganizowanie spotu i cudownej ekipie ze Strimy za kursy prasowania, obsługi maszyn oraz konstrukcji i szycia. Wiedza, którą nam przekazaliście, jest bezcenna. Nie spodziewałam się, że tak fajnie to wszystko wyjdzie. Liczę na kolejne spotkanie w Strimie ![]() Krótko podsumowując (pełne sprawozdanie niebawem) forumowicze z ekrawiectwa to wspaniali ludzie. Miałam wrażenie, że znamy się od lat ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Hello hello ![]() Również wielkie dzięki za cudowny weekend!!! Dzięki za cudowną atmosferę pełną humoru, za cierpliwość i dzielenie się swoim doświadczeniem i wiedzą. Dzięki Wam chce się szyć i rozwijać swoje umiejętności. Dzięki dla uczestników i ludzi Strimy. Dzięki dzięki .... Dzięki za oderwanie mnie od pieluch ![]() ![]() Do zobaczenia na II Ogólnopolskim zlocie ![]() ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
44 strony: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.