Wersja do druku

44 strony: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »

Stara Gwardia
Już czas, zbieramy się i czekamy na oficjalne otwarcie "I Zlotu e-krawiectwo":)
Stara Gwardia
No tak, ale na 13.00?
12:30 pod hostelem
Świeżynek
hej dziewczyny, a czy oprócz intensywnej kulturalno-naukowej rozrywki zarezerwowałyście czas na jakieś wieczorne "baleciki" ? Udanej zabawy i czekamy na sprawozdanie.:)
Stara Gwardia
Wielkie dzięki za świetną zabawę na zlocie dla całej grupy z forum , oraz dla załogi Strimy. Świetnie się czułam i dzięki wam nabrałam więcej wiary we własne możliwości. Mam nadzieje że kiedyś to powtórzymy. Ogromne:buzki:dla wszystkich.

Nie ma rzeczy łatwych, ani trudnych. Są tylko rzeczy które potrafimy zrobić lub nie.
Stara Gwardia
Dzięki dziewczyny, Niespodzianko :kwiatek: było SUPER!!! i oczywiście podziękowania dla Liliany, Andrzeja i Janusza ze Strima Atelie za czas, wiedzę którymi sie podzielili. NIESAMOWICI wszyscy jesteście :kwiatek::kwiatek: cieszę sie przeogromnie, że Was wszystkich poznałam i świetnie się bawiłam. A tu zdjątka wrzucone na stronkę Strimy. Mam nadzięję, że pierwszy zlot nie będzie ostatnim i za rok znowu się spotkamy.

Pozdrawiam
Rudasek:]
Jestem juz w domu a chce wrócić na warsztaty!!!!! Świetnie się czułam i naprawdę bardzo się cieszę że mogłam uczestniczyć w zlocie. Dziękuje wszystkim uczestnikom i załodze Strima Atelier.Tak jak pisałam Monikamagdalena- jestescie niesamowici. JUz piszę sie na kolejny zlot!!!

Niespodzianko, Kasiu :kwiatek:
Zaaklimatyzowany
Ja tez jestem już w domu.Dołączam się do podziękowań.Pani prezes i całemu zarządowi za zorganizowanie spotkania. Zespołowi Strimy za fajną atmosferę i fachowe rady.Wszystkim uczestnikom za owocna współprace i intensywne zwiedzanie Łodzi.Było bardzo odkrywcze.
Sus dzięki za odstawienie do domku(już leżę,za wyszywanie zabiorę się jutro)
Administrator
I ja dobiłam do domku :)
Na wstępnie raz jeszcze dziękuję Stefie za zorganizowanie spotu i cudownej ekipie ze Strimy za kursy prasowania, obsługi maszyn oraz konstrukcji i szycia. Wiedza, którą nam przekazaliście, jest bezcenna. Nie spodziewałam się, że tak fajnie to wszystko wyjdzie. Liczę na kolejne spotkanie w Strimie :)

Krótko podsumowując (pełne sprawozdanie niebawem) forumowicze z ekrawiectwa to wspaniali ludzie. Miałam wrażenie, że znamy się od lat ;)

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Hello hello :)
Również wielkie dzięki za cudowny weekend!!! Dzięki za cudowną atmosferę pełną humoru, za cierpliwość i dzielenie się swoim doświadczeniem i wiedzą.
Dzięki Wam chce się szyć i rozwijać swoje umiejętności.
Dzięki dla uczestników i ludzi Strimy.
Dzięki dzięki .... Dzięki za oderwanie mnie od pieluch :) Wróciłam teraz do nich z naładowanymi bateriami :)
Do zobaczenia na II Ogólnopolskim zlocie :)

44 strony: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.