Stara Gwardia
![]() |
|
Jakiś czas temu rozmawiałam z Sus w sprawie zlotu, jak się popularnie mówi ![]() Proponowane miejsce: Łódź Czas: maj (data do uzgodnienia) Noclegi: ja mogę zorganizować, poszukać. Cel: spotkać się zwiedzić centrum przemysłu odzieżowego, a może uda nam się gdzieś wbić, czy to do fabryki czy na jakieś spotkanie kreatywne z zakresu szycia, projektowania? Czy podoba Wam się taka koncepcja? ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
fajnie tylko szkoda ze nie koniec lipca ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Termin też jest do uzgodnienia, że tak powiem większość wygrywa ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Podoba mi się ten pomysł ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pomysł bardzo fajny, też jestem za i postaram się dostosować
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Długi majowy weekend , Dobry termin. Czemu nie, wiadomo że nie każdy będzie ale kto może to przyjedzie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie myślałam o majówce, bo wtedy dużo osób wyjeżdza, a jeśli by cos mozna było załatwic do zwiedzenia to raczej w późniejszym weekendzie.
Jakieś propozycje zwiedzenia czegoś? ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
W sumie fajny pomysł ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najlepsze by były targi techniki w strimie ale to dopiero jesienią ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.