44 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale Wam fajnie, zlot bedziecie mialy, a ja to tylko na wrazenia i fotki bede czekac ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Helen pocieszę cię bo i je nie dam rady wyruszyć na świetnie zapowiadający się wypad
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() Nie znam super dobrze :P To muzeum w Manu wydaje się fajne, poza tym samą Manufakturę warto zobaczyć ze względu na architekturę :P ma urok. No i jeśli byśmy miały chęć pooglądać architekture to znajdzie sie spooooro ciekawych miejsc ![]() ![]() I fajnie jakby się udał zamówić jakieś niedrogie warsztaty w strimie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tylko Strima to Poznań, czy się mylę (ja byłam u nich w Poznaniu) ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No ja w Białej Fabryce czyli w Muzeum Włókiennictwa nie byłam chociaż studiowałam w Łodzi (zaocznie) i mieszkam 50 km od Łodzi, pewnie zwiedzanie zależy od gustu bo do Strimy warto wpaść, jak wyczytałam na ich stronie nawet warsztaty robią, może nawet gdyby była zorganizowana grupa to by zrobili jako formę reklamy ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Strima ma swoje Atelie w Łodzi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poznań to Eti, Strima to Łódź ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sprawdziłam Łódź, czyli filie , magazyn maja w Poznaniu czy jak.
To ja już do nich piszę ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-04 22:50:59 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może zobaczymy jak wygląda Sterima Atelier, czyli te maszyny na godziny. Zawsze byłam ciekawa jak to rozwiązali.
emaile poszły ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-04 23:11:33 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale żeście mi tym wyjazdem głowe zamąciły. Chodze i sie zastanawiam co z tym fantem zrobić. Dobrze że jeszcze trochę czasu jest ![]() Nawet sprawdziłam z jaka częstotliwoscią pociągi do Łodzi kursują ________________________________________________________
Moje blogowanie http://oszyciu.blogspot.com/ |
44 strony: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.