44 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
W strimie to można by ich uprzedzić bo może jakiś warsztaty by zrobili...tutaj klikwarsztaty patchworku dla 8 osób hmmm a co do zwiedzania to jest jeszcze Biała Fabryka i ASP ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jestem za, nie będę marudzić, jak będę mogła to przyjadę. W Łodzi byłam tylko raz w życiu, a Strima mi się marzy. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Byłam w tym roku i też stwierdzam, że warto ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja tez jestem za!! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dla mnie jechać do Łodzi to jak lot do Ameryki. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja bym się chętnie wybrała ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Anistach nie ma rzeczy niemożliwych a czasami warto się wyrwać z domu, sama nie mam dzieci ale pamiętam jak moim siostrom było trudno się wyrwać jak miały małe dzieci, trochę ustawiania, przestawiania ale odpoczynek na prawdę każdemu się należy, taki nawet psychiczny odpoczynek a prawko- zalezy gdzie mieszkasz ale myśle że PKS, PKP to jeszcze jakoś w Polsce działa. Trzymam kciuki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dokładnie. Odpoczynek się należy. Jest jeszcze mozliwość, że ktoś się będize wybierał z Twoich okolic samochodem i sie dołączysz ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Anistach a skąd ty? Razem byłoby raźniej, też mam trójkę, a czasami wydaje mi się że czwórkę, więc i problemy podobne. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
pociągiem to ja raz w życiu jechał jak miałam pięć lat ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
44 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.