44 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
|
|
No albo wpadniecie do Kuala Lumpur
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też się nie zlecę, proszę natomiast o relację
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam Serdecznie
Wątek ociera się o Strima Atelier i Łódź więc czuję się wywołany nieco do tablicy ![]() Cieszymy się bardzo i serdecznie zapraszamy was wszystkich do Łodzi. Chcieli byśmy bardzo abyście stawili się w jak najliczniejszym gronie, a my dopilnujemy aby wasz zlot dostarczył niezapomnianych wrażeń i mnóstwa kreatywnych pomysłów na lato. A teraz sprostowanie Strima Atelier pracuje dla was od 1 września 2010 roku, od kwietnia wystartujemy z jeszcze lepszą bardziej otwartą dla was pasjonatów i hobbystów ofertą. Pozdrawiamy i zapraszamy. Pozdrawiam Andrzej Andrysiak |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Teraz wiem, że email doszedł lub wiadomość od Pani Bojan ![]() Czy możemy liczyć iż pokarze nam Pan sztukę prasowania koszul? Miałam przyjemność spotkać Pana na Święcie techniki i wiem, że ta umiejętność na pewno wszystkim nam się przyda. Czy Atelier w Poznaniu ma być otwarte w kwietniu? Z kim najlepiej kontaktować się w sprawie zorganizowania naszej wizyty? Z Panem? ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Świeżynek
![]() |
|
Prasowanie koszuli
![]() W Poznaniu trwają zaawansowane prace zmierzające ku jak najszybszemu otwarciu Atelier. Co do spraw dotyczących zlotu w Łodzi to wszelkie sprawy organizacyjne ze mną, zapraszam na mail lub telefonicznie Pozdrawiam Andrew |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No na Poznań to już się cieszę ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja tam tez wole Poznań, ale dostosuje się do większości ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
W tym roku Łódź - w przyszłym Poznań ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to ja czekam na Kraków ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Konkrety.
Strima jest bardzo chętna do ugoszczenia nas i ma pytanie - co byśmy chciały za warszaty i ile czasu u nich spędzić. Tematy które przychodzą do głowy - propozycje, tylko trzeba wybrać, czy inny pomysł na warsztat. 1. prasowanie 2. patchwork 3. konstrukcja odzieży - czego? 4. filcowanie (mają zajebistą maszynę do filcowania, tylko jeszcze nie wiem czy w Atelier) 5. co? Za rok Poznań - będzie też wtedy atelier i tam, więc też ciekawie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
44 strony: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.