44 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Administrator
![]() |
|
No jak to co :> przyjechać! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zorientujcie się z ofertą Polskibus - http://www.polskibus.com/
Często mają dobre ceny jak wcześniej się kupuje bilety.A co jakiś czas maja bardzo dobre promocje np. po 1 zł. Projektantka ze strimy już mi odpowiedziała i przekazała to tez swoim znajomym ze Strimy, więc chyba dobrze. Mam tez nowinę w Poznaniu otwierają Atelier - jak dla mnie wygodniej, mam tam rodzinę ![]() Noclegi - czy mam się tym zająć wyszukać itd? ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Jeśli jest taka możliwość to oczywiście, tak (chodzi o noclegi) ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dobra, to jak będzie znana już ilość osób zdeklarowanych to zajmę się noclegiem.
dowiedziałam się że Strimy atelier bedzie w kwietniu otwarte ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-01-05 16:58:54 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
|
|
Zlot w Łodzi, fajnie ![]() ![]() Kawiarenka Strimy jest super, w Muzeum Włókiennictwa bywają bardzo fajne wystawy czasowe i jest kilka stałych, Muzeum Fabryki może być dla przyjezdnych dość nudne, to jest po prostu sala poświęcona historii fabryki Poznańskiego, ale też bywają wystawy (choć ta, na której byłam, nie usatysfakcjonowała merytorycznie). A co z zakładami NEK, przecież nie wpuszczą postronnych na halę? Takie typowe łódzkie fabryki warte oglądania to obecna Manufaktura i królestwo Scheiblera. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
napiszcie cos odbyl sie ten zlot?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
On jest dopiero w planach, idea zlotu pojawiła się kilka dni temu ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spróbuję dobić się do fabryk czy nas oprowadzą - zawsze warto spróbować ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
|
|
Kurcze już żałuję że mnie nie będzie bo zapowiada się swietnie
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To spotkamy się w Hanoi ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
44 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.