Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Haute couture. Napiszesz ile to godzin pracy? ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, podziwiam ale warto bo efekt oszałamiający ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Oczywiście napiszę. Sama jestem ciekawa ile mi to zajmie.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
piękna ta biała suknia, szkoda że już jestem po ślubie... ________________________________________________________
www.pracowniafantazji.blogspot.com
fb- https://www.facebook.com/pages/Pracownia-Fantazji/300476343329331 |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja też z przyjemnością założyłabym taką sukienkę. Na dodatek jak przypomnę sobie jaka moda była, kiedy ja brałam ślub... Lepiej nie mówić!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Alez Twoja corka ma szczescie z Toba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Helen jak popatrzyłam na Twojego bloga, to Twoje dzieci też maja szczęście z Tobą.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I???
Suknia pewnie dawno uszyta. Z checia bysmy zdjecia jakies obejrzeli ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Uszyta. Ślub w sobotę, ale panna młoda zabroniła wcześniej pokazywać, więc zdjęcia w przyszłym tygodniu.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja wczoraj przekopałam wszystkie strony z Naszymi Dziełami, w poszukiwaniu tej sukni, bo myślałam że ją gdzieś przeoczyłam, a to premiera dopiero w sobote.....
W takim razie życzę udanej zabawy, do białego rana Gosiu i dziękuję za szybką odpowiedż. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.