Stara Gwardia
![]() |
|
świetny wątek ![]() mi ostatnio wpadł w oko ten filmik ![]() tu trochę o garderobie, ale delikatnie ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sp3DiY0We7c ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
klasówka
|
|
Stara Gwardia
|
|
Popłakałam się ze śmiechu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O matko, ale ta Pani tez dziwna, ze wyrazu takiego nie slyszala czy jak...hihih ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Może prawidłową odp jest "rozwolnienie" bo to cz to to podobny efekt a na pewno nieunikniony ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Buahahaha leżę i płaczę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Poczta głosowa dziadka i babci*
Dzień dobry! Obecnie nie mamy możliwości odebrać telefonu. Proszę zostawić wiadomość po sygnale. - Jeżeli jesteś jednym z naszych dzieci, naciśnij 1 - Jeżeli chcecie by popilnować dzieci, naciśnij 2 - Jeżeli chcesz pożyczyć samochód, naciśnij 3 - Jeżeli chcesz by wam zrobić pranie i wyprasować, naciśnij 4 - Jeżeli chcesz by wnuki spali u nas, naciśnij 5 - Jeżeli chcesz byśmy odebrali dzieci ze szkoły, naciśnij 6 - Jeżeli chcesz byśmy Wam przygotowali i przywieźli niedzielny obiad, naciśnij 7 - Jeżeli chcecie zjeść u nas, naciśnij 8 - Jeżeli potrzebujesz forsy, naciśnij 9 - Jeżeli nas chcecie zaprosić do restauracji na kolację albo do teatru, zacznij gadać, słuchamy! |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.