Stara Gwardia
![]() |
|
Ale słodki!
Super kociak!
Ale Ania nie jest ani pospolita, ani amerykańska! ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bo Ania to nie krzak...tylko taki nick ma ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() |
|
Stoi baca na jednym brzegu Dunajca, a góral na drugim.
Baca chce przejść na drugi brzeg i drze się: - Głęboka?! Ale góral źle dosłyszał, bo Dunajec okropnie szumiał, więc mówi: - To nie Oka, to Dunajec! Na to baca wchodzi do wody, prąd go porywa, ledwo żywy wychodzi na drugi brzeg. Podchodzi wściekły do górala i mówi: - Ja ci dam, że tylko do jajec! ------------------------------------------------------------------- Murzyn złowił złotą rybkę i rybka powiedziała, że może spełnić jedno jego życzenie. Murzyn myśli i wreszcie mówi: - Chciałbym przez jeden dzień być kwiatkiem. Więc złota rybka obcięła mu ptaszka. Na to wkurzony Murzyn mówi: - Coś ty mi zrobiła? Miałem być kwiatkiem ! Na to rybka mówi: - No i jesteś , czarny bez. ---------------------------------------------------------------------------- Przychodzi mały Jasio do apteki i mówi do aptekarza: - Proszę mi dać coś do zapobiegania ciąży! Aptekarz ściszonym głosem zwraca Jasiowi uwagę: - Po pierwsze - o takim czymś mówi się szeptem, a nie na cały głos. - Po drugie - to nie jest dla dzieci. - Po trzecie - niech sobie ojciec sam po to przyjdzie. - A po czwarte - są tego różne rozmiary. Na to Jasio odpowiada: - Po pierwsze - w przedszkolu uczyli mnie, żeby mówić głośno i wyraźnie. - Po drugie - to nie jest "nie dla dzieci", tylko przeciw dzieciom. - Po trzecie - to nie dla ojca tylko dla mamy. - A po czwarte - mama jedzie do sanatorium i potrzebuje wszystkie rozmiary. ---------------------------------------------------------------------------- Rozmawiają dwie przyjaciółki: - Wiesz? Spałam ostatnio z takim jednym zapaśnikiem. - I jak było? - Cały czas miałam wrażenie, że przywaliła mnie wielka szafa z malutkim kluczykiem... ---------------------------------------------------------------------------- Student medycyny na egzaminie ma wymienić 3 zalety mleka matki. Siedzi i myśli. No i wymyślił: 1. Jest w 100% naturalne. 2. Jest ciepłe (nie trzeba podgrzewać) - I w tym momencie zabrakło mu inwencji. Siedzi, siedzi a czas leci. Profesor ma zbierać już kartki, a student w ostatniej chwili wpada na genialny pomysł: 3. Ma zajebiste opakowanie... ----------------------------------------------------------------------- Syn rozwiązuje krzyżówkę i przy jednym z haseł prosi ojca o pomoc: - Tato, szpara u kobiety na literę P. - Poziomo czy pionowo? - Poziomo. - To będzie pysk. ---------------------------------------------------------------------------- Babcie rozmawiają o swoich wnukach: - Mój będzie ogrodnikiem, bo cały dzień siedzi w ogródku i grzebie w ziemi. - Mój będzie lekarzem, bo cały dzień bandażuje lalki. - A mój będzie pilotem, bo cały dzień macza szmatę w benzynie, wącha ją i mówi - Babciu, ale odlot... ---------------------------------------------------------------------------------- Nie mówi się podczas jedzenia - poucza matka Jasia, gdy zauważyła, że Jasio chce coś powiedzieć - powiesz jak zjesz. - No i co chciałeś powiedzieć? - pyta matka gdy zjedli zupę, drugie danie i deser. - Chciałem powiedzieć, że na tatusia koszuli zostawiłaś włączone żelazko. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To chyba jest moj ulubiony skecz tego kabaretu ![]() A kawaly super ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kurcze - Neonówka, to biorę w ciemno!
![]() Ja uwielbiam "Niebo" |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najlepsze Ka ka Kaja w ka ka kasku ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EvFYicFO-pI&feature=player_embedded --- Ostatnio edytowane 2012-04-10 22:35:09 przez ITA --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I najlepsze z tego to dzwonienie ze sznura ![]() ![]() ![]() ![]() ja polecam też "biel i czerń" ani mru mru ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mam nadzieję, że nikogo nie urażę, ale uwielbiam taki abstrakcyjny humor...
http://www.youtube.com/watch?v=kF-V6i5ml3U&feature=related ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.