166 stron: « < 142 143 144 145 146 147 148 > »
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No to czuję się uspokojony. ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Administrator
![]() |
|
Szybkie i przyjemne szycie - kardigan z Burdy Szkoły Szycia ![]() Jestem z niego bardzo zadowolona! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Milutki się wydaje i taki przytulaśny i cieplutki ![]() ________________________________________________________
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły...Dla niektórych osób trzeba uzbroić się w cierpliwość, wyrozumiałość....ewentualnie dobrą patelnię... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajnie wyglada i taki milusi sie wydaje...
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
ale śliczny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A ja się przyzwyczaiłam do przylegających do Ciebie uszytków...to to nowość w Twoim stylu chyba...Susanno ________________________________________________________
Praca rozumna i wytrwała, która nie myśli o zbieraniu owoców w tydzień po siewie, nad przepaściami przerzuca mosty. B. Prus |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susannko jest świetny!
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
P.S.Chcę taki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aż by się chciało weń wtulić, bardzo fajny
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Niteczko! Jestem strasznym zmarźluchem i wiem z doświadczenia, że luźniejsze ciuchy są po prostu cieplejsze. Pomiędzy ciałem a ubraniem zachowuje się "poduszka powietrzna", która zatrzymuje temperaturę ciała.
Nie chodzi o to, żeby ubrać się grubo, tylko zachować naturalną temperaturę. Czyli odizolować organizm od otoczenia. Dlatego np. polary się nie sprawdzają, bo są zbyt przewiewne. Ale kiedy na polar choćby nałożysz cienką wiatrówkę - wtedy spełnia zadanie aż nawet za dobrze. ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
166 stron: « < 142 143 144 145 146 147 148 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.