166 stron: « < 140 141 142 143 144 145 146 > »
Administrator
![]() |
|
Flower dlatego póki co nie kroję niczego nowego tylko chcę zabrać się za to co już skrojone. Wczoraj wzięłam na tapetę koszulę z Burdy i już widzę, że będzie ogromna :/ czyli masa przeróbek :/
Iwi może kolega fotograf zrobi mi kilka fotek to pokażę na sobie (dlatego nie publikuję jeszcze posta na blogu). ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sus piękna kiecka!Bardzo ładnie dobrałaś kolory!Czekam na fotki!
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Piękna
![]() |
|
Susanna skąd jesteś, bo miejsce jakoś bardzo mi znajome ? :P ________________________________________________________
Moje szyciowo-blogowe zmagania
http://.totolijo.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Śląsk, blisko Żor ![]() ![]() Trinny niestety będę musiała przeprosić się ze statywem i sama cyknąć parę fotek ale to jak Młody uśnie i pogoda dopisze :/ ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus, ale Twój Staś urósł, a jaki śliczny chłopczyk z niego....
Ta ostatnia sukienka ,piękna ,też mam ochotę na nią i materiał też, tylko z czasem gorzej ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Na śląsku mówi się, że jest "szykowny" ![]()
Znam ten ból - planów tyle tylko czasu brak ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Zrobiłam kilka zdjęć na żywym ludziu, więcej na blogu ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oooooo...i tak trzymać. Na żywym ludziu prezentuje się jeszcze lepiej! I ten kapelusz !
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki, mój ulubiony ![]() ________________________________________________________
166 stron: « < 140 141 142 143 144 145 146 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.