166 stron: « < 137 138 139 140 141 142 143 > »
Stara Gwardia
|
|
Podoba mi się. Kolejny raz udowadniasz, jak fajnie jest szyć dla siebie : oryginalność 100% ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sus bluzka bardzo oryginalna,jedyna w swoim rodzaju!Widziałam w komplecie ze spodniami,jest SUPER!
|
|
Administrator
![]() |
|
Jasne, że szyć dla siebie to wielka frajda. Poza tym wyrabia się własny styl i gust, którego całe życie mi brakowało.
Trinny właśnie chcę pokazać bluzkę ze spodniami ![]() A więc pokazuję bluzkę na sobie i spodnie , które także udało mi się uszyć. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
oooo
jaka Dżaga ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodnie bardzo mi się podobają, tworzą razem z bluzką ciekawy komplet.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bluzka bardzo unikatowa . Cały zestaw super ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Zestaw super,i modelka też.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Bluzka jest Genialna (tak, tak z wielkiej litery :P) Idealnie do Ciebie pasuje, wyglądasz jak wystrzałowa 18stka
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jezuuuuuuuuuuu na 18! Dzięki!
Dziękuję dziewczyny, cieszę się, że zestawik przypadł Wam do gustu :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bluzka bardzo, bardzo fajna. ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 137 138 139 140 141 142 143 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.