166 stron: « < 135 136 137 138 139 140 141 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja także chcę należeć do KSD
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Moje oczy widzą wielu potencjalnych klubowiczów - zatem zapraszam KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jejku !!!!!!!!!
Nie mogłem przewidzieć, że mój skromny wpis o dzianinach spowoduje taką sympatyczną lawinę opinii i w konsekwencji utworzenie poważnej organizacji-klubu pod skrótem KSD, której niestety wróżę dużą popularność. Cóż mi zostało - złożyć tylko samokrytykę. Nie do końca jestem wrogiem dzianin, od czasu do czasu coś uszyję. Na moim wątku pokażę niebieską sukieneczkę właśnie z dzianiny, którą stosunkowo niedawno szyłem. Jest demokracja, więc z mojej strony zapewniam, że nie będę krytykował dzianinowych ciuszków, a jak będą fajne to pochwalę. Wolę żyć w zgodzie z Panią Prezes KSD, bo za nią jest większość, patrząc na ubiory pań na ulicy, bo dzianinowe bluzeczki, dzianinowe tuniczki itp. itd. |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtek zawsze, ale to ZAWSZE możesz dołączyć do naszego klubu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sus, jesteś genialna !!!!
W szyciowej demokracji możemy , rzeczywiście mieć kluby KSD oraz KST. Będziemy konkurować w szyciu, ale napewno nie będziemy się zwalczać jak PiS i PO (bo to jest okropne ). |
|
Administrator
![]() |
|
Hehe swojego wątku nie mogłam odnaleźć - dawno niczego nie uszyłam a to co teraz uszyłam to nic wielkiego ale cieszy każda nowa rzecz i każdy nawet krótki kontakt z maszyną.
Uszyłam bluzkę w pasy, jak nigdy nie nosiłam takich szerokich ciuchów tak teraz bardzo je polubiłam. Marzy mi się jeszcze sukienka z tego wykroju i pewnie prędzej czy później ją uszyję. Taka luźna na wiosnę to się przyda. ________________________________________________________
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ależ Ty masz figurę! No niech Cię dunder świśnie!
Matka - Polka... ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Administrator
![]() |
|
Zibi preferujesz patykowce?? ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Oj tam! Zaraz - Patykowce!
Po prostu jestem w szoku, jak szybko wróciłaś do linii po ciąży! Wiadomo, że płód zawsze trochę wyciągnie z mamy, bo tak już jest urządzona Natura, ale to oznacza, że będzie zdrowy byku! A Tobie zaokrąglenia wrócą niedługo. Tylko się właściwie odżywiaj: czteropak browarków, bułesia z pieczonym boczuńciem, żur na zakwasie do popicia. I to jest podstawa, bo na razie jesteś pewnie na diecie karmiącej. ![]() A tak poza wszystkim - fajna spódniczka! ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-04-21 18:43:19 przez Zibiasz --- ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
166 stron: « < 135 136 137 138 139 140 141 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.