Wersja do druku

166 stron: « < 135 136 137 138 139 140 141 > »

Stara Gwardia
Ja także chcę należeć do KSD:) Nie szyłam jeszcze, ale właśnie zakupiłam , nosić lubię!
Administrator
Moje oczy widzą wielu potencjalnych klubowiczów - zatem zapraszam KLIK

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrz Krawiectwa
Jejku !!!!!!!!!
Nie mogłem przewidzieć, że mój skromny wpis o dzianinach spowoduje taką sympatyczną lawinę opinii i w konsekwencji utworzenie poważnej organizacji-klubu pod skrótem KSD, której niestety wróżę dużą popularność.
Cóż mi zostało - złożyć tylko samokrytykę. Nie do końca jestem wrogiem dzianin, od czasu do czasu coś uszyję.
Na moim wątku pokażę niebieską sukieneczkę właśnie z dzianiny, którą stosunkowo niedawno szyłem.
Jest demokracja, więc z mojej strony zapewniam, że nie będę krytykował dzianinowych ciuszków, a jak będą fajne to pochwalę. Wolę żyć w zgodzie z Panią Prezes KSD, bo za nią jest większość, patrząc na ubiory pań na ulicy, bo dzianinowe bluzeczki, dzianinowe tuniczki itp. itd.
Administrator
Wojtek zawsze, ale to ZAWSZE możesz dołączyć do naszego klubu :D pod warunkiem, ze pokażesz coś dzianinowego :] jakby WAM było przykro to zawsze możecie sobie założyć KST - Klub Sympatyków Tkanin :D

Mistrz Krawiectwa
Sus, jesteś genialna !!!!
W szyciowej demokracji możemy , rzeczywiście mieć kluby KSD oraz KST. Będziemy konkurować w szyciu, ale napewno nie będziemy się zwalczać jak PiS i PO (bo to jest okropne ).
Administrator
Hehe swojego wątku nie mogłam odnaleźć - dawno niczego nie uszyłam a to co teraz uszyłam to nic wielkiego ale cieszy każda nowa rzecz i każdy nawet krótki kontakt z maszyną.
Uszyłam bluzkę w pasy, jak nigdy nie nosiłam takich szerokich ciuchów tak teraz bardzo je polubiłam. Marzy mi się jeszcze sukienka z tego wykroju i pewnie prędzej czy później ją uszyję. Taka luźna na wiosnę to się przyda.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Krawiec-Filozof
Ależ Ty masz figurę! No niech Cię dunder świśnie!
Matka - Polka... :):oklasky::oklasky::oklasky:
https://www.facebook.com/Zibiasz
Administrator
Zibi preferujesz patykowce?? :D

Zaaklimatyzowany
:oklasky: śliczne prace gratulacje :buzki: dalszych sukcesów w tworzeniu :buziak:
Krawiec-Filozof
Zibi preferujesz patykowce?? :D
Oj tam! Zaraz - Patykowce!
Po prostu jestem w szoku, jak szybko wróciłaś do linii po ciąży!
Wiadomo, że płód zawsze trochę wyciągnie z mamy, bo tak już jest urządzona Natura, ale to oznacza, że będzie zdrowy byku! A Tobie zaokrąglenia wrócą niedługo. Tylko się właściwie odżywiaj: czteropak browarków, bułesia z pieczonym boczuńciem, żur na zakwasie do popicia. I to jest podstawa, bo na razie jesteś pewnie na diecie karmiącej.:)

A tak poza wszystkim - fajna spódniczka! :)

--- Ostatnio edytowane 2014-04-21 18:43:19 przez Zibiasz ---
https://www.facebook.com/Zibiasz

166 stron: « < 135 136 137 138 139 140 141 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.