166 stron: « < 136 137 138 139 140 141 142 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Bluzeczka faktycznie fajna, ale to prawda oversize raczej na bardzo szczupłych dziewczynach wygląda dobrze. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanko śliczna bluzeczka pięknie Ci w niej!!!Spódniczka też super_też taką mam tyle<że mam jeszcze kieszonki z zamkami
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Zibi stosując Twoją "dietę" miałbym niezłą rewoltę żołądkową ![]() Dziękuję za komplementy odnośnie figury - wiadomo ile roboty jest przy dziecku... Trinny siostro widzisz nawet kiecki mamy takie same ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Trinny! Pamiętaj, że masz u nas glebogryzarkę! ![]() Albo zbudujemy Ci metro! Tylko wracaj! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ale dzięki temu, że nie ma kieszeni - jest bardziej uniwersalna.
To tak na pocieszenie... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładna ta twoja bluzka ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
To trza uszyć ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Uszyłam prostą bluzkę z bawełny zakupionej w Cottonbee. Do bluzki szyją się wąskie spodnie.
Jako fanka U2 jestem szczęśliwa ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-05-29 15:05:12 przez sdzidka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pomysłowa bluzka, będziesz w niej zadawać szyku!
|
166 stron: « < 136 137 138 139 140 141 142 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.