166 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Drapieżna ta sukienka i bardzo sexi!!!Podoba mi się bardzo.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super wzorek!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki dziewczyny ![]() A dziś prezentuję narzutkę uszytą z miesiąc temu ale nie jakoś było okazji, żeby zrobić zdjęcia. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetna na wiosenne dni,bardzo mi się podoba i świetnie na tobie leży
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajne wdzianko ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-04-05 21:53:50 przez Magda --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Oooo, a ja to wdzianko właśnie szyję z wełny parzonej i skończyć nie mogę (a w zasadzie nawet zacząć) ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękny kolor tkaniny a reszta ... cóż rewelacyjna.
Su - jesteś filigranowa niemal jak porcelanowa lalka. To komplement oczywiście. ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-04-06 22:26:46 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna narzutka, pięknie uszyta. A ładnemu we wszystkim ładnie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajnie leży narzutka i pasuje kolorem do barwy włosów.
Kiedyś coś szyłam z wełny parzonej, chyba wąską spódnicę. Pamiętam, że to się wogóle nie siepie i można nawet zrobić bez podszewki i podkładów np. w kurteczce. Z tego co się orientuję, to na pewno są dwa rodzaje wełny parzonej: jeden jest dość gruby, np. na płaszczyk zimowy ( i cena też jest wieksza, około 50 zł/mb), a drugi spotkałam w moim sklepiku. był znacznie delikatniejszy i kosztował jakieś 30 zł/mb. ________________________________________________________
|
166 stron: « < 18 19 20 21 22 23 24 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.