166 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
fajniutkie wdzianko!!!
![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ładne wdzianko, ale właścicielka jeszcze ładniejsza !!!
Ale kochane dziewczyny , wytłumaczcie mi co to jest wełna parzona ? Długo żyję na tym świecie (trochę za długo !! ), ale z tym określeniem tkaniny nie spotkałem się, może coś szyłem , nieświadomy, że to wełna parzona. Rozumię,że to się wrzuca biedną owcę do wrzątku, jak raki ( żart). |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wełna parzona, bynajmniej ta w której ja posiadaniu jestem wygląda tak trochę taka pomarszczona jakby była sfilcowana ale mimo wszystko jest miękka w dotyku, nie wiem czy dojrzysz na fotce ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Madziu ,popatrzyłam ,znalazłam też w sieci wiem w czym rzecz.
Mam taką tkaninę szarą ,ale grubą. Mam już pomysł na nią. :P Będzie to jednak 'coś' pod jesień. ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję za miła komentarze ![]() Narzutka nie jest w wełny parzonej, materiał był taniutki więc jak nie wełna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
ładna i świetnie leży!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Xanti dzięks :*
Chciałam się czymś pochwalić moim Drogim Forumowiczom. Tutaj chyba mogę no nie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanno GRATULUJĘ!!!!To wielki zaszczyt mieć taką panią admin o której gazety piszą!!!!!Bardzo się cieszę!!!Na pewno kupię ten numer!!!
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
GRATULUJE!Powiem szczerze to zaszczyt dla mnie bić członkiem tak szykownego forum.Szkoda tylko ,ze nie mogę kupić tutaj tego czasopisma. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluje! Swietna wiadomosc ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 19 20 21 22 23 24 25 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.