166 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Pewnie ,że Romek!!!! podobny do niego
![]() ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Susanno, czytałem Twój wywiad w Burdzie. Pięknie rozsławiasz idee szycia w świecie, gratuluję !!!!
A my jesteśmy dumni, że Cię znamy (chociaż wirtualnie), jesteś Wielka !! A Romek jest cudny, nawet bez ubranka !! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten z marchewką? To królik Bugs a ten u Su w poscieli to Romek?
Niech będzie Romek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Romek goły ale fajny,trzeba go teraz ubrać
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Romek dlatego, że szyjąc go cały czas po głowie chodziła mi piosenka "jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek" - z Misia oczywiście ![]() ![]() Tak teraz trzeba zrobić mu jakieś przyodzienie, żeby pupą nie świecił ![]() Chciałabym uszyć jeszcze 2 takie króliki dla dzieci szwagra na zajączka właśnie. Mojemu chrześniakowi tez bym uszyla ale on raczej nie gustuje w takich zabawkach ![]() Romek pozdrawia i dziękuje Wam za miłe słowa ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ha mówiłam! Jak go zobaczylam to też mi się od razu wesoły Romek zaśpiewał ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak mąż idzie na trzecią zmianę to Romek będzie jak znalazł
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Hehe mąż nie pracuje w trybie zmianowym ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus trafiłam Twój blog w międzynarodowym zestawie. ![]() Gratuluję serdecznie http://fabricsinternational.wetpaint.com/page/Sewing%20Blogs ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O gdybyś mi nie powiedziała to bym nawet nie wiedziała ![]() ![]() ________________________________________________________
166 stron: « < 22 23 24 25 26 27 28 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.