166 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
no właśnie ja też nie dostanę u mnie tego wydania, może by tak troszkę wieksze zdjęcie tak żeby się dało przeczytać.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Gratuluję, nie mam tej gazety, ale wywiad i tak przeczytałam ze skanu!!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Gratuluję wspaniałego wywiadu
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Wspaniale!!!
Tekst ze skanu jest wyjątkowo trudny do przeczytania, ale coś rozszyfrowałam.... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jestem dumna jak paw,że trafiłam tutaj ![]() Na blogu Su dostępny jest większy rozmiar skanu ale kliknijcie ten link,sądzę,że pomogłam Wam ![]() http://4.bp.blogspot.com/-jm8-EyOB4Ak/TZ8d0KteR0I/AAAAAAAALxE/daWdjAbYBXo/s1600/burda1.jpg ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kora dziękuję za podanie linka ![]() W ogóle to dziękuję za gratulacje. Nie wiem tylko dlaczego mnie wybrano bo znam lepsze blogi dziewczyn dużo lepiej szyjących ode mnie no ALE założeniem było zachęcenie kobiet do samodzielnego szycia. Mam nadzieję, że się to w jakimś stopniu udało ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanko! wielkie gratulacje, tym bardziej, że burda to nie byle jaka gazetka. Masz powody do dumy a my forumowicze możemy być dumni z takiej administratorki. Mam jeszcze pytanie, czy to wdzianko brązowe prezentowane powyżej to wykrój z burdy?. Bardzo mi się podoba, no i przydało by się coś takiego na najbliższy czas.
|
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki Madziu ![]() Wdzianko zaiste z Burdy 1/2011 model 126 B. Narzutka straszliwie szeroka i długa była i została mocno zmniejszona i skrócona ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zaistne pomoglas, wielkie dzieki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Sus wszystkie jesteśmy sławne.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
166 stron: « < 20 21 22 23 24 25 26 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.