166 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
swietny Romek ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie ma problemu ![]() Mój sobotnio-niedzielny uszytek - chabrowa bluzka z zamkiem. Takie tam nic wielkiego ale fajnie się nosi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajny kolorek, prosta pewnie wygodna bardzo i jak zawsze estetycznie, elegancko odszyta ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
o, jaka ladna, kolorek bardzo zywy, milo sie na niego patrzy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna bluzka, mam alergię na zamki w bluzkach (bo w dzieciństwie głównie takie nosiłam), ale ta mi się tak bardzo podoba, że chyba sobie uszyję
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna bluzeczka Sus, ale też równiutko wszyty zamek, ja tak nie potrafię. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oczywiście przyłączam się do pochwał bo bluzka świetna.
Niestety ja też mam zwykle kłopoty z wszywaniem zamka, nawet miałam wpisać się do wątku "Czego najbardziej nie lubię..." bo właśnie wszywania zamków... to moja tragedia ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Oczywiście PIĘKNY KOLOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na pewno Ci w niej ładnie!!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No właśnie Su - prosimy o zdjęcie bluzeczki na modelce. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny dziękuję za miłe komentarze ![]() Madziu bluzki z zipami to był krzyk mody ale chyba w zeszłym sezonie no ale jakoś nie dorobiłam się takowej wiec postanowiłam uszyć ![]() Mruszko koniecznie taką sobie uszyj ![]() Fotki zrobię na sobie jak uszyję spodnie (wyszedł mi rym :> ) bo szyję takie jasne właśnie z myślą o łączeniu ich z chabrowymi ciuchami. Kora wszywanie zamków nie zawsze idzie gładko - szczególnie w spodniach... no trzeba temu poświecić trochę czasu, nie napisze ile razy prułam ten zamek zanim byłam zadowolona z efektu końcowego. Ale dużo, wiesz ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
166 stron: « < 23 24 25 26 27 28 29 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.