166 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Nie napiszę nic nowego, perfekcja w każdym calu ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Miło mi to słyszeć z ust profesjonalistki. To dla mnie tym większe wyróżnienie i motywacja ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kochani w końcu wskoczyłam w chabrową bluzkę i beżowe spodnie więc od razu publikuję zdjęcia. Tak ja sugerowaliście, doszyłam do rękawów falbankę i jestem naprawdę zadowolona, to był strzał w dziesiątkę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nareszcie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
co za figura ![]() no i ciuszki na niej ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
nic dodac,nic ujac ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Pięknie dziękuję, to dzięki Waszym sugestiom bluzka przeszła tuning wizualny i jest piękniejsza ![]() A Tofik nie nasz ale teściowej, niemniej jest to nasz ukochany piesek ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Świetnie wygląda to zestawienie kolorów. No i oba ubrania podkreślają Twoją figurę, wyglądasz super
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetny komplecik ci wyszedł
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oczywiście piękny komplet. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 26 27 28 29 30 31 32 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.