166 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaaklimatyzowany
|
|
Kiedyś tyle razy prułam wszywany zamek, że w końcu materiał tego nie wytrzymał i musiałam wykroić na nowo ten fragment. I co ciekawe po tym manewrze suwak za pierwszym razem wyszedł super. Ironia losu
A bluzka naprawdę piękna i świetnie uszyta. Nawet sobie zapisałam jako inspirację, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko. --- Ostatnio edytowane 2011-05-10 12:46:49 przez Cybinka --- |
|
Administrator
![]() |
|
No co Ty - oczywiście ze sobie zapisz i inspiruj się ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bluzeczka strasznie mi się podoba i kolorek fantastyczny
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Modny kolor w tym sezonie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus piękna
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję raz jeszcze, za namową Dagi prawdopodobnie doszyję na rękawki falbanki. Spodnie już niemal skończone !! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo fajna bluzeczka (pomimo, że dzianinka). Też popieram doszycie falbanek na rękawki, będziesz miała śliczny , romantyczny ciuszek w ładnym kolorze.
|
|
Administrator
![]() |
|
Spodnie uszyte ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To dlaczego nie na ciele?
Fajne, kolorek też jak najbardziej na tę porę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zerknelam na bloga po wieksza ilosc zdjec, ale i tam brak fotki spodni na modelce, chyba jakies niedopatrzenie ![]() bardzo fajny fason tych spodni i, jak zawsze, starannie i ladnie odszyte ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.