166 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
wow, fajne i urocze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Tez widzialam na blogu i tez bardzo mi sie podoba, i tez lubie U2
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Widziałam na blogu koszulkę i nawet z rozmarzeniem czytałam o Twojej miłości do U2, podzielam i zazdroszczę...zbiorów! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wow !!! Super to wygląda ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki dziewczyny ![]() Madzia podrzucaj, będę malować ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo oryginalny pomysł !Ja nie mam takiej precyzyjnej ręki. ________________________________________________________
MAM 36 LAT OD 14 MIESZKAM NA SYCYLII.W WOLNYM CZASIE ZAJMUJE SIĘ SZYCIEM CO SPRAWIA MI DUŻO PRZYJEMNOŚCI.
http://dafefa-dag.blogspot.com/ -MÓJ BLOG |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetne malunki sama muszę spróbować
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sus jak na pierwszy raz...fajnie Ci wyszło!
|
|
Administrator
![]() |
|
Takie tam nic - ot zwykła sukienka, którą uszyłam 3 lata temu a która wreszcie doczekała się zdjęcia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus - fajna i modna zawsze ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 28 29 30 31 32 33 34 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.