166 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Stara Gwardia
|
|
Super sukieneczka na super zgrabnej właścicielce!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziewczyny dziękuję ale nie jestem zadowolona z efektu końcowego ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Świetna sukienka
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oooooo ![]() ![]() ![]() Rewelacyjnie wyszła a Ty wyglądasz prześlicznie. Sus bardzo dziękuję za tak ciepłe rekomendacje na Twoim blogu mojego kramiku ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-07-18 18:28:13 przez Kora --- ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
bardzo fajna
jaka Ty jestes dluuuuuuuuuuuuuga ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale fajna sukienka i rzeczywiscie maaaaxi!
Jaka Ty jestes w niej wysoka i szczuplutka, jak Ania Rubik. Nie widze równiez, zeby tam cos sie krzywo układało, aha, i moim zdaniem nie powinnas jej skracać! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O matko jaka wiotka, śliczna ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Eee tam krzywo przyszyty; uwagę przyciaga ten pięknie lejący się dół, i Twoja sylwetka. Piękna tkanina. Śliczna suknia. ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sussanko sukienka wyszła rewelacyjnie!!!Materiał jest piękny w moich ulubionych kolorkach!Wyglądasz ŚWIETNI!!!
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja też nie widzę, co tam krzywo przyszyłaś, ale rozumiem obsesję na punkcie żeby to co wychodzi spod naszych rąk było bez zastrzeżeń. Kiedy ja się czegoś dopatrzę w już uszytej rzeczy to mi też nie daje to spokoju-po prostu nie mogę w tym chodzić i dobrze się czuć...z punktu widzenia obserwatora jakim jestem oglądając to zdjęcie sukienka jest piękna i nie powinnaś chyba jej skracać, a przynajmniej nie w tym sezonie ![]() ________________________________________________________
Wysz(ż)ywam się ![]() |
166 stron: « < 30 31 32 33 34 35 36 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.