166 stron: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo fajny pomysł połączenia koronki i panterki ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka bardzo ładna,nie widzę w niej nic niewłaściwego. Za to spostrzegłam nowego MANEKINA. Sus to nowy nabytek?
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja również nie zauważyłam nic niewłaściwego bardzo ładna sukienka
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czytałam na blogu, jakie miałaś z nią przejscia,
ale powtórze jeszcze raz, że efekt koncowy jest naprawdę zadowalający. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sus, co Ty masz do zarzucenia tej sukieneczce ? Chyba tylko to , że możesz ją narzucić na siebie !
Ładny wzór tkaniny, pomysłowe wykończenie , ładny krój, co więcej trzeba ? Ale wejdę na Twój blog i poczytam, bo jestem ciekawy, jakie miałaś przejścia z tą sukieneczką. |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ![]() Twoja sukienusia wygląda naprawdę uroczo ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
to jest koronka francuska?! taka cienutka, bawełniana?!
sliczna sukienka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja rowniez uwazam, ze sukienka uroczo wyszla ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuje Koreńko ![]()
O dziękuję! Byłam pewna,m że nie przypadnie Wam do gustu ![]()
Magdo niestety z bliska nie jest już tak kolorowo ![]()
Dziękuję!!
<Monia dzięki! Słowo "Zadawalający" jest tutaj kwintesencją ![]()
Wojtku dziękuję za tak długi komentarz na blogu - czuję się zaszczyconą twoją wizytą ![]()
Kurcze najgorsze jest to ze znów kupiłam 3 m cienkiej panterki bo była tylko po 6 zl. Nie wiem kiedy i co z niej uszyje ![]()
Dziękuję Ludwiku ![]() Koronka jest bawełniana, zbyt cienka to ona nie jest, raczej niefrancuska. Ot do kupienia w zwykłej pasmanterii.
Helen również dziękuję ![]() Generalnie to poprawiliście mi humor, może jednak polubię tą sukienkę ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I dobrze, że ją polubisz - bardzo ładna sukienka i ja nie widzę, żeby było w niej coś złego. Świetne połączenie. Miłego noszenia
![]() |
166 stron: « < 33 34 35 36 37 38 39 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.