166 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Stara Gwardia
|
|
![]() Bardzo smutna wiadomość, znam twórczość Bag Lady od wielu lat, czytywałam jej bloga, kiedy pisała bodajże na Wirtualnej Polsce, to było jak najlepsza powieść; uczestniczyła też w tych samych forach na Gazecie co i ja... jej kreatywność i artystyczna dusza zawsze zwracały moją uwagę, budziły nawet podziw. Rak to paskudna choroba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Okropne... naprawdę fatalna wiadomość... jesoo... ________________________________________________________
Mój blog o szyciu i rękodziele - zapraszam!
http://brummig.blox.pl/html |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
nie zartuj Sus
prawie codziennie zagladalam na jej bloga,az cos napisze przykro bardzo ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Też czekałam aż coś napisze. jeszcze wczoraj robiłam porządki w zakładkach i zerknęłam na jej bloga. Dlaczego milczy?? A dziś rano coś mnie tchnęło żeby spojrzeć w komentarze. I już wszystko wiadomo.
Najbardziej zrobiło mi się przykro gdy przeczytałam jej sms'a w komentarzach:
Wiedziała, że to naprawdę koniec ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Straszna wiadomość i wielka strata
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Tworzyła niezwykłe rzeczy, z tym CZYMŚ, co nie daje się opisać ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Wielka strata z powodu odejścia Bag Lady. Bardzo ciekawa osobowość, też nieraz wchodziłem na Jej bloga. Cenię Ją bardzo, bo bardzo propagowała, aby za szycie również brali się panowie !!
Była bardzo dzielna, wiedząc, że wykańcza Ją rak. Podziwiam takich ludzi, co nie poddają się do ostatnich chwil. Ostatnio jest sporo takich smutnych wydarzeń. Odszedł Maciej Zembaty, kabareciarz, piosenkarz, specjalista od "czarnego humoru". Znałem go osobiście, niezwykle ciekawy człowiek. Takich jak on, czy np. Jonasz Kofta już nie ma i nie będzie. |
|
Administrator
![]() |
|
O właśnie Wojtku - Pan Maciej także niedawno odszedł ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Moje najnowsze "dzieło". Fatalnie wyszła mi ta sukienka, nie jestem zadowolona, szereg niepowodzeń i kłopotów. ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie widzę nic niewłaściwego.
Dla mnie jest bardzo ładna i ładnie uszyta. ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 32 33 34 35 36 37 38 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.