166 stron: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Administrator
![]() |
|
Dziś sukienka ma premierę - pierwsze wyjście poza dom ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I dobrze!
I na pewno czujesz się w niej ok. ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O dziwo tak ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus sukienkę którą chcesz uszyć na wesele też szyłam,jest w mojej galerii, taka szara.Myslę,że bardzo ładnie byś w niej wyglądała.
![]() --- Ostatnio edytowane 2011-08-04 20:00:15 przez honia --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Sukienka jest odjazdowa Sus!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
wow, jestem pod dużym wrażeniem twoich DZIEŁ!
ta sukienka jest naprawdę piękna! i tak profesjonalnie uszyła! wow,wow,wow ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Warto było się pomęczyć, takie "trudne" dziełka sprawiają najwięcej radości ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuję raz jeszcze za słowa, które potrafia podnieść na duchu ![]() A teraz moje najnowsze dzieło - sukienka Victorii B z Papavero: ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
MOim zdaniem sukienka super Ci wyszła, co prawda, lepiej by wygladała na modelce.
Oprócz kroju ciekawa jest tkanina i jej wzór. Mysle, że będziesz słyszec zachwyty, kiedy ją załozysz. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
sukienka jest bardzo ładna
![]() |
166 stron: « < 34 35 36 37 38 39 40 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.