Wersja do druku

166 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »

Administrator
Dziewczyny dzięki za tak miłe komentarze odnośnie sukienki ale ten krzywo wszyty "ozdobnik" nie daje mi spokoju. Wypruć się nie da bo wszyłam go overlockiem. Ale coś wykombinuję.
Co do długości to troszkę skrócić muszę bo zdarza się ze idąc przydeptuję sukienkę a wtedy o uszkodzenie nietrudno. Jest możliwe, że jedwab się naciągnął?(tak jak np. muślin).

A co do muślinu to chcę pokazać przerobioną sukienkę ślubną :) P. Halina skróciła a ja pozbyłam się rękawów. Jeszcze tego kwiatka muszę trochę zmniejszyć.

* Susanna szyje - mój blog :)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stara Gwardia
Już pisałam na blogu...śliczna sukienka i właścicielka cudownie w niej wygląda :D
Stara Gwardia
Susanna miałaś taką piękną suknię ślubną i fajnie ją przerobiłaś:) nie zalega ci w szafie jak suknie moich koleżanek tylko mażesz się nią cieszyć i nosić,bardzo ładnie w niej wyglądasz :)
Mistrzyni Krawiectwa
Była ślubna, a teraz jest koktajlowa, wygląda bardzo stylowo.
Ależ słodka sukieneczka wyszła Ci z poważnej sukni ślubnej !! Cudowna transformacja !!
A sukieneczka maxi śliczna, materiał wzorzysty, ale spokojny i błagam Sus, nie możesz jej skrócić więcej jak 3 - 4 cm., aby tylko nie przydeptywać. Uwielbiam takie długie kiecki, szkoda ,że mało Pań w lecie prezentuje takie kreacje.
Administrator
Dziękuję raz jeszcze za wszelkie komentarze :) Cudownie czułam się po raz drugi (no w sumie 3) zakładając ślubną sukienkę. A w weekend znowu ją założę ;)

Wojtku skrócę tylko o 3 cm i ani cm więcej! Bardzo odpowiada mi ta długość i jej powłóczystość.

Kochani od rana mam doła, po ciężkiej chorobie odeszła wspaniała i niezwykle zdolna artystka - Bag Lady czyli Małgosia. Nie potrafię w to uwierzyć :(

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Też zaglądałam na jej bloga,była bardzo zdolna i bardzo dzielna w tej nie równej walce .Żal,wielki żal i smutek .Spoczywaj w pokoju Małgosiu.:(
Stara Gwardia
Jak pięknie pisała ... jak dzielnie się trzymała....
Muszę tam wrócić wkrótce i poczytać ją od początku....
Żal ogromny przepełnia mnie gdy czytam informacje o tych co odeszli ...
co odejść musieli mimo,że nie chcieli...
Żal ogromny ...

--- Ostatnio edytowane 2011-07-20 14:43:52 przez LudwikXVI ---

166 stron: « < 31 32 33 34 35 36 37 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.