166 stron: « < 66 67 68 69 70 71 72 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Zwiewna, lekka, wiosenna. Dzisiaj tak pięknie sikorki śpiewały ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Widziałam bluzeczkę na blogu jest bardzo elegancka i bardzo ładnie uszyta
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Mój kolejny uszytek. Tym razem sukienka, która z założenia miała wyglądać zupełnie inaczej. Umęczyłam się przy niej strasznie. No po prostu koszmar - o czym pisze na blogu. Ale teraz to nawet mi się podoba ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
piekna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna sukienka rewelacja, fajne masz te cięcia, plisowana falbana na dole dodaje uroku całej kreacji, zerknęłam na twój blog, i żałuje że nie masz fotek z pierwszej przymiarki tej sukienki
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Myślę ,że warto było się pomęczyć by stworzyć tak piękną sukienkę ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Susanno, jak zwykle arcydzieło. Śliczna jest tak sukienka. ________________________________________________________
Asia |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ale fajna! i bardzo kobieca ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jest dobrze. Podoba mi się
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanna, sukienka świetna,wszystkie Twoje prace są takie dopieszczone