166 stron: « < 64 65 66 67 68 69 70 > »
Administrator
![]() |
|
Ha wczoraj na kazaniu w Kościele o takiej bluzeczce myślałam ale mam już inny pomysł, bardziej "luzacki".
To najprostsza wersja spódnicy - jest bardzo łatwa do uszycia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Spódnica może i prosta. Ale nie o skomplikowany krój tutaj chodzi tylko o efekt a ten jest niesamowity. A może cieniutki sweterek do niej? ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Administrator
![]() |
|
Hmm to może być myśl. Kiedyś dorwałam w lumpeksie fajny, cieniuteńki sweterek - tyle że był krótki (sięgał nad pępek) ale pasowałby do tej spódnicy. Już go nie mam. Kurcze szkoda. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
A ja myślę, że mogłabyś też jakąś lekką, luźniejszą bokserkę i jak pisałaś, ramoneskę.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja się nie mogę już doczekać szycia spódnic
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Tak ramoneska tutaj napewno się sprawdzi. Własnie mam patent na bluze tylko wykonanie troche pracochłonne ![]() Fred serdecznie gratuluję!! Kurcze super! Jeszcze chwila a będzie małe Fredziątko ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cos z tymi kazaniami musi byc na rzeczy, bo mi wtedy najfajniejsze pomysly do glowy przychodzą ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hahaha no widzisz Monia - może ksiądz trochę przynudzał a może Słowo Boże nie dało rady przebić się do mojej głowy ![]() W każdym razie bluzkę zaczęłam szyć i jednak nie będzie luzacka ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oświeca Cię normalnie na kazaniu! ![]() ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Bluzeczka z dzianiny i tiulu. Tiul to zło ale efekt końcowy mnie zadowala ![]() ________________________________________________________
166 stron: « < 64 65 66 67 68 69 70 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.