Wersja do druku

166 stron: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »

Stały Bywalec
Najpierw zobaczyłam zdjęcie i stwierdziłam, że fajne wstawki. Dopiero później doczytałam, że to była wpadka konstrukcyjna.
Jakby co to mów, że tak miało być :). PR jest bardzo ważny :).
A sukienka fajna.
Stara Gwardia
sukienka pierwsza klasa, wstawki wyglądają jakby były ujęte w wykroju, a nie dodane z konieczności
kreatywna z Ciebie kobieta!!!
zachwycasz Sus
Wszystkie uszytki są bardzo ładne, ale czarno-biała sukienka jest rewelacyjna . Chyba się na taką skuszę zwłaszcza że pięknie eksponuje twoją talię, a moja przez ostatnie lata po prostu gdzieś zaginęła :mysli::mysli::mysli::mysli::mysli:
Vanesso moja też zanika powoli stąd ta gra kolorów i efekt wizualnego wyszczuplenia :)

Dziękuję dziewczyny za wszelkie miłe słowa odnośnie sukienki :) :buzki: Jakby to powiedzieć: nie ma tego złego, no nie :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Mistrz Krawiectwa
Sus, piękna sukieneczka w końcu wyszła, fajne te wstawki, konstrukcja rękawków i wogóle wszystko jest OK. Bardzo podoba mi się kolor materiału, rzadko spotykany, takiciepły , przyjazny ....

Stały Bywalec
Suzano, sukienka świetna :)
doskonale podkreśla kobiece kształty,
potrzeba jest matką wynalazków i wtedy rodzą się najciekawsze pomysły :)
Stara Gwardia
Sukienka cudna , TY będziesz wyglądać bosko w każdej sukience bo jesteś mega zgrabna i co byś nie nałożyła będzie super !!!
Stara Gwardia
Sus sukienka wyszła ci bardzo ładnie, podobają mi się te kolory, no i wcale nikt sie nie kapnie że była jakaś wpadka z wykrojem.
Ale jeszcze bardzo zaintrygowała mnie jedna z twoich wypowiedzi, a mianowicie , że twoja talia powoli zanika, czyzby to oznaczało , ze zostaniemy ciociami??????????:zawstydzony:
Administrator
Sus sukienka wyszła ci bardzo ładnie, podobają mi się te kolory, no i wcale nikt sie nie kapnie że była jakaś wpadka z wykrojem.
Ale jeszcze bardzo zaintrygowała mnie jedna z twoich wypowiedzi, a mianowicie , że twoja talia powoli zanika, czyzby to oznaczało , ze zostaniemy ciociami??????????:zawstydzony:
hehee madziu widzę, że i Wy czekacie na nasze pierworodne jak moi rodzice :P Nie nie po prostu przytyło mi się trochę i niestety ale wszystko idzie w brzuch i talię (nie chce się zatrzymać wyżej) ;)

Zaaklimatyzowany
Sus Gratulacje :zacieszacz:
Administrator
Sus Gratulacje :zacieszacz:
ale za co?

166 stron: « < 61 62 63 64 65 66 67 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.