166 stron: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »
Administrator
![]() |
|
Moniś ale wiesz jakie mam zaległości w domu... coś za coś. Poza tym jestem strasznie leniwa. Gdybym ograniczyła bezmyślne przeglądanie netu - szyłabym więcej.
Wiecie co - teraz kuzyn (wujek Hani) zapragnął takiej poduszki dla narzeczonej :> Kurcze nie mam szans jej uszyć przed świętami ale uszyję po świętach i dam mu ją w prezencie, takim trochę spóźnionym ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
bedzie prezent noworoczny od dziadka mroza ![]() Swietna podusia, jak tylko moja corcia zobaczyla zdjecie, od razu zaczela wolac "Minnie", bo tez jest wielkim fanem "Klubu przyjaciol Myszki Miki" ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
"ale wiesz jakie mam zaległości w domu... coś za coś. Poza tym jestem strasznie leniwa. Gdybym ograniczyła bezmyślne przeglądanie netu - szyłabym więcej."
trochę mi głupio i pewnie to nie ładnie ale cieszę się ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-12-22 12:28:00 przez MoniKa --- ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Hoho Helen to nie masz teraz wyboru - musisz taką uszyć. Widzę, że "Klub Myszki Miki" zawładnął dziecięcymi serduszkami ![]() Monika no jasne, że nie jesteś sama ale od Nowego Roku muszę ograniczyć: tylko forum i blog ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Moja sympatyczna Magdziu, nie mogę przyjąć do wiadomości Twoje oświadczenie, że jesteś leniwa. Masz duże osiągnięcia w szyciu, więc takie wieści są przyjęte jako niebywałe. Trzeba szyć wszelkom przeciwnościom, tak radzi Ci kolega, który w 100% pogrążył się w krawiectwie damskim .
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Poducha jest przepiękna,nawet dorosłym może się podobać!
Nic w tym dziwnego,że wujek zapragnął jej dla swojej narzeczonej ![]() Sus Ty masz po prostu talent ,wszystko co wychodzi spod Twojej maszyny jest ...takie,że chce się je tez mieć. ![]() Zgłaszam moją Olgę do Klubu Miłośników " Myszki Miki" ![]() Ma zaledwie półtora roku,nie ma więc jeszcze wymagań ani życzeń ale... zna Miki z filmików na You Tube. Dla mnie to ekstra rozwiązanie,choć nie może być praktykowane często ale jak potrzebuję chwili 'bez nadzoru" dziecka - wsadzam ją w huśtawkę,włączam filmiki właśnie z MIki i Kubusiem Puchatkiem. Przez kilka długich chwil jest zauroczona. Pewnie widząc poduszkę jatką uszyłaś Sus byłaby szczęśliwa móc dotknąć ją. Bo tak reaguje na wszystko co się jej podoba - przytula,kołysze się i mruczy jak kociaczek. Może kiedyś jej uszyję taką ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
SUPER PODUSZKA
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Dziękuje pięknie - podnieśliście mnie na duchu. Ale byłabym z siebie całkiem dumna gdyby nie stos ciuchów których nie zdążyłam wyprasować przed Świętasmi bo szyłam... ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Coś za coś Sus ![]() Pomyśl ileż przyjemności sprawiłaś innym ![]() Moja sterta prasowania już dawno chyba przerosła moje możliwości wyjścia z zaległości. Nie lubię prasować,to oczywista strata czasu ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Sukienka z asymetrycznym dekoltem wg. projektu Papavero.
Z sukienką miałam jedną wielka przygodę - okazała się za wąska w biodrach. No wiec musiałam pokombinować i wszyć wstawki żeby w ogóle nią ubrać. A teraz tak patrze na to zdjęcie i wpadam w depresję - jest tak strasznie beznadziejne ze jutro zamieszczę nowe, zrobione w lepszym świetle. Opis moich zmagań na blogu ________________________________________________________
166 stron: « < 58 59 60 61 62 63 64 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.