166 stron: « < 60 61 62 63 64 65 66 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wyszło naprawdę extra, tak jakby tak miało być, sukienka jest bardzo ładna, a co do wykrojów to ja mam już taką manie że zawsze rozkładam i sprawdzam wymiary czy pasują mi z wymiarem który aktualnie jest mi potrzebny. Ja z kolei jak wydrukowałam jeden z wykroi papavero, miał pasować a był nieco za mały, a okazało się że mój kwadrat kontrolny miał 4,8 cm a nie 5 cm tak jak powinno być, w skali metra skróciło się aż o 4 cm ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Elegancka i kolorki ładnie dobrane i te wstawki z tyłu jednak dobrze zrobiły- przełamały kolor ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno Twoje prace są rewelacyjne, wręcz oczu nie mogę oderwać
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Jiiiiiiiiiiii dziękuję ![]() Dodaję nowe fotki bo te z wczoraj są okropne. Dzisiejsze nico lepiej odzwierciedlają kolor rzeczywisty. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo dobrze przemyślana wpadka! Tzn - nikt się nie domyśli, że tak było!
/Chyba lepiej jednak, gdy wykrój jest za luźny, niż za wąski. Pocienkować można, ale pogrubasić już nie bardzo! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co powiedzieć ... Cieszę się, że była za mała w biodrach ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NA blogu chwalilam ,ale powtorze, ze fajowo wyglada sukienka, i widac, ze material lejacy, wiec sie dobrze uklada. A te wstawki naprawde pomyslowe sa.
Moze to jest tak, jak tlumaczy Magda. U mnie kwadrat kontrolny tez ma zawsze 4,8 a nie 5. Na calej szerokosci to faktycznie sie troszku uzbiera. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajnie wyszło,tak jak powinno
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wszystkie uszytki są bardzo ładne, ale czarno-biała sukienka jest rewelacyjna . Chyba się na taką skuszę zwłaszcza że pięknie eksponuje twoją talię, a moja przez ostatnie lata po prostu gdzieś zaginęła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pomimo problemów sukienka jest ekstra ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 60 61 62 63 64 65 66 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.