166 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
ciekawy pomysł... i exxtra efekt ![]() jedna sukienka wyszła mi "deczko" nie na mnie, może kiedyś zaryzykuję i spróbuję coś powstawiać... na razie to jeszcze za mały szczawik jestem do takiego czegoś.. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna sukienka. Miałaś świetny pomysł z poszerzeniem dołu. Wygląda bardzo efektownie. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
O matko!
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kochani w zasadzie nie ma się czym chwalić bo prostą spódniczkę na gumce uszyć może każdy bez najmniejszego problemu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna jest, ja zawsze marzyłam o takiej dłuugiej spódnicy, ale jakoś okazji na noszenie brak... Może sobie na lato spróbuję zrobić. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna jest, taka romantyczna i zwiewna, na dodatek ma w sobie coś optymistycznego ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Czyli - odliczamy dni do wiosny?
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mmmmm rozmarzyłam się... ja bym chciała taką ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiosna, wiosna widać, że będzie piękna! ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
166 stron: « < 62 63 64 65 66 67 68 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.