166 stron: « < 63 64 65 66 67 68 69 > »
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Powiało romantyzmem - własnie wyobraziłam sobie słoneczny dzień, ciepłeko, śniadanie na trawie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ piękny kolorek i pomysł na spódniczkę!Niby prosta-jak piszesz ,ale jednocześnie ma w sobie to "coś"!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
i kolor i ta lekkosc - cudo! niby prosta, ale ja nigdy nie wiem, ile wziac materialu, zeby spodnica nie wyszla ani za waska, ani zbyt obfita ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna.Zwiewność i kolor jak najbardziej zwiastuja nam wiosnę. ![]() Obyś ją wywołała już Sus. Mam dość zimy,chcę słońca i ciepła,ciepła,ciepła ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Helen wzięłam 1 m satyny i 3 m tiulu. Oczywiście tiulu całego nie wykorzystałam ale skroiłam o ok. 10 cm więcej niż satyny. I potem pozszywałam na tylnych szwach, jedno na drugie nałożyłam, podwinęłam robiąc tunel dla gumki ![]() Dziękuję Kochani za tak pozytywny odzew. Tak mi tez już się marzy wiosna lub choć temp. tak -3 C żeby pośmigać jeszcze trochę na nartach. A potem nich wiosna przychodzi ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Susanno przykro mi, ale ja jestem zakochana w Twojej koronkowej sukience. Spódnica pachnie wiosną
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Z bluzką problem bo nie wiem co by pasowało. Kompletnie nie mam pomysłu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Az wiosną pachnie, jak sie patrzy na takie zwiewne ciuszki ![]() ________________________________________________________
|
166 stron: « < 63 64 65 66 67 68 69 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.