166 stron: « < 57 58 59 60 61 62 63 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Talia osa to jest coś co lubię i podkreślenie biustu. Sukienka the best ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Administrator
![]() |
|
Za talię to się zabieram od nowego roku :P I za brzuchol też żeby wzmocnić mięśnie.
Trinny dziękuje za tak fajowy komentarz, uszyj sobie taką, to nie trudne. Dziewczyny ślicznie dziękuje, nie spodziewałam się, że sukienka tak Wam przypadnie do gustu. Z tym odcinanym karczkiem i wypustką to miałam zagwozdkę - robić go czy nie. Nie chciałam przedobrzyć. Jednak zrobiłam i nie żałuję. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sukienka jest super. przepiękna. i jak ładnie podkreśla figurę. też kiedyś miałam talię...
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
zgadzam sie ze wszystkim , co tu zostalo napisane
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
pajesia napisał w dniu 2011-12-20 09:16:31:
sukienka jest super. przepiękna. i jak ładnie podkreśla figurę. też kiedyś miałam talię... ![]() ja nie miałam nigdy takiej tali ![]() ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Cudna cudna cudna!
A króliczki dodałam do zakładek i po świętach ruszam. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukienka super, śliczna
![]() A na talię polecam hula-hoop ![]() Ja kręcę parę razy w tygodniu po 20-30 minut przy okazji oglądając TV lub przed lustrem słuchając muzyki (4 cm mniej w talii po około 1 miesiącu ![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Joasiu mam hula hop z masażerem i nie jestem w stanie nim kręcić - miałam obity kręgosłup i końce żeber ![]() Na talię dobry jest też twister tylko trzeba nim prawidłowo kręcić. Wczoraj zaniosłam małej Hani prezencik - poduszkę z jej ulubioną Minnie Mouse wyszytą polarem. Dawno nie widziałam tak szczęśliwego dziecka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
prześlicznie i bardzo profesjonalnie...
Sus jesteś bardzo pracowita i kreatywna... mam trochę zaległości na naszym forum... oglądam galerie i nowe wątki po kolei i po prostu szok... ile się zmieniło... a sukienka na konkurs rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
No ja się wcale małej nie dziwię,że taka była szczęśliwa bo poduszki śliczne i takie oryginalne....
|
166 stron: « < 57 58 59 60 61 62 63 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.