166 stron: « < 71 72 73 74 75 76 77 > »
Administrator
![]() |
|
Dark zapytam ale nawet jeśli się da to nie wiem kiedy by mógł to zrobić bo ma masę pracy przy zleceniach.
Sukienkę chciałabym ubrać na Wielkanoc - ciekawe czy pogoda będzie. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To oczywiście tylko moja zachcianka
![]() Czasami aż mnie paluchy świerzbią, żeby powiększyć! Być może są podobne oczekiwania, a być może nikomu to do szczęścia niepotrzebne ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna, az się chęć posiadania włącza
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanko pięknie,pięknie i jeszcze raz pięknie!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sukieneczki śliczności, kiedy ty to robisz? Mnie ciągle brakuje czasu żeby sobie coś uszyć, no ale muszę się zebrać i coś machnąć, bo mój małżonek dziś stwierdził że jestem takim babochłopem co tylko w spodniach i w spodniach chodzi. Nie pokazę mu twojego wątku, bo pewnie padnie jak zobaczy że masz tyle sukienek a ja tylko spodnie i spodnie i spodnie i.........
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
CZAD! ten kolor baaardzo mi się podoba na Tobie ![]() Rozumiem że pogoda musi być i już! ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co mogę powiedzieć jak wszystko już zostało powiedziane......
Ale i tak powiem - PIĘKNA!!!! ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Vanesso sukienka była uszyta już jakiś czas temu - teraz tylko publikuję profesjonalne zdjęcia ![]() Tak więc ostatnio mało szyję ![]() dziękuję wszystkim za miłe słowa ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kolejne zdjęcia z sesji.
Tym razem tiulowa spódnica i bluzka - made by Susanna ![]() ________________________________________________________
166 stron: « < 71 72 73 74 75 76 77 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.