166 stron: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Boska jest, świetnie na Tobie leży. Parokrotnie przyglądałam się temu wzorowi na papavero i byłam ciekawa jak będzie wyglądać już uszyta. Teraz wiem, że dodam ją na listę do uszycia. Miałam tez obawy, że tył będzie w stosunku do przodu za długi, ale myliłam się. Kozacko to wygląda:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bluzka z wodą to coś co lubię nosić. Sukienka śliczna!!1 ________________________________________________________
Elwira |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Zielona woda pieknie leży.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
świetna! suknie ta tez mam juz wydokowaną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ślicznie Ci w nich! ![]() p.s. dziekuje za zmiane nicku! ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanno ależ Ci ładnie w tej zielonej bluzeczce+ten zestaw z dżinsami....pięknie!!!Sukienka ach....porywa do tańca!!!Rozkwitają kwiaty na forum!!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wspaniały zestaw ta bluzka i spodnie... oryginalny i bardzo ciekawy.
A sukienka - uszyta świetnie i wyglądasz równiez szałowo tylko powiedz Sus jakie masz samopoczucie będąc w niej? Mam wątpliwości czy nie odnosisz wrażenia,że czegoś Ci brakuje w tym stroju? ![]() No bo brakuje,przodu sukienki ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kora w tej sukience to mi brakuje przede wszystkim biustu ![]() ![]() Prawdopodobnie będę ją szyć raz jeszcze, tył nieco krótszy i z jakieś lżejszej tkaniny bo ta jest ciężka i dół ciągnie strasznie. Góra nie jest w stanie go utrzymać. Trinny dziękuję! Tak, sukienka nadaje się na tańce ![]() ![]() Dziękuję Wszystkim za pozytywny odzew ![]() Fashionistka nie ma sprawy, od tego tu jestem ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Zielona bluzka super i kolor też taki wiosenny - świetnie w niej wyglądasz. Fioletowa sukienka bardzo ładna. Ja też źle się czuję w kopertowych dekoltach, ale przecież górę można zmienić po co masz się męczyć skoro i nie lubisz i źle się czujesz. Fioletowa jest z kopertą to w drugiej może warto zmienić górę. Bo dołu bym nie zmieniała. Jak ja ci zazdroszczę tych uszytków i czasu
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-04-23 09:10:51 przez stokrotka --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() Masz ją idealną a biust...cóż można poprawić sylwetkę nosząc push-up natomiast nadmiar (jak u mnie :oczko ![]() Spłaszczanie się do strojów dopasowanych przynosi nieciekawy wygląd,pozostaje urywanie się pod luźnymi fasonami. Wracając do sukienki,miałam pytając i mam nadal wątpliwość czy dobrze czułabym się mając z tyłu "ogon" i jednocześnie mocno odsłonięte z przodu nogi. Tylko tyle ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie lubię "oszukańczych" staników ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
166 stron: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.