Wersja do druku

166 stron: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »

Stara Gwardia
Sukienka z Papavero - uszyta na próbę.
Boska jest, świetnie na Tobie leży. Parokrotnie przyglądałam się temu wzorowi na papavero i byłam ciekawa jak będzie wyglądać już uszyta. Teraz wiem, że dodam ją na listę do uszycia. Miałam tez obawy, że tył będzie w stosunku do przodu za długi, ale myliłam się. Kozacko to wygląda:]
Zielona woda pieknie leży.
Zaaklimatyzowany
świetna! suknie ta tez mam juz wydokowaną :) piękny kolor:D :) ja myślałam nad miętowym :) ewentualnie kobalt :)
ślicznie Ci w nich!:oklasky:

p.s. dziekuje za zmiane nicku! :buzki:
Stara Gwardia
Wspaniały zestaw ta bluzka i spodnie... oryginalny i bardzo ciekawy.
A sukienka - uszyta świetnie i wyglądasz równiez szałowo tylko powiedz Sus jakie masz samopoczucie będąc w niej?
Mam wątpliwości czy nie odnosisz wrażenia,że czegoś Ci brakuje w tym stroju?:)
No bo brakuje,przodu sukienki :D ale to może tylko moje wrażenie.że może to przeszkadzać użytkowniczce?
Prawdopodobnie będę ją szyć raz jeszcze, tył nieco krótszy i z jakieś lżejszej tkaniny bo ta jest ciężka i dół ciągnie strasznie. Góra nie jest w stanie go utrzymać.

Trinny dziękuję! Tak, sukienka nadaje się na tańce :) A z zestawu który całkiem przypadkiem stworzyłam i który o dziwo wyszedł jestem zadowolona. Widzę, że krawiectwo naprawdę poszerza horyzonty i łamie pewne bariery psychologiczne :)

Dziękuję Wszystkim za pozytywny odzew :)

Fashionistka nie ma sprawy, od tego tu jestem :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
Zielona bluzka super i kolor też taki wiosenny - świetnie w niej wyglądasz. Fioletowa sukienka bardzo ładna. Ja też źle się czuję w kopertowych dekoltach, ale przecież górę można zmienić po co masz się męczyć skoro i nie lubisz i źle się czujesz. Fioletowa jest z kopertą to w drugiej może warto zmienić górę. Bo dołu bym nie zmieniała. Jak ja ci zazdroszczę tych uszytków i czasu :oczko:

--- Ostatnio edytowane 2012-04-23 09:10:51 przez stokrotka ---
Stara Gwardia
:( oooo ja pytałam o strój,o sukienkę a nie o figurę.
Masz ją idealną a biust...cóż można poprawić sylwetkę nosząc push-up natomiast nadmiar (jak u mnie :oczko:) może być już problemem nie do przeskoczenia.
Spłaszczanie się do strojów dopasowanych przynosi nieciekawy wygląd,pozostaje urywanie się pod luźnymi fasonami.
Wracając do sukienki,miałam pytając i mam nadal wątpliwość czy dobrze czułabym się mając z tyłu "ogon" i jednocześnie mocno odsłonięte z przodu nogi.
Tylko tyle:oczko:
Nie lubię "oszukańczych" staników ;) Nie no żartuję ale w tym wypadku nawet stanik push-up nie zdziała cudów. Kopertowy dekolt to zabójstwo. W sumie zawsze można pokombinować z górą i wziąć z innej sukienki.

* Susanna szyje - mój blog :)

166 stron: « < 74 75 76 77 78 79 80 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.