166 stron: « < 76 77 78 79 80 81 82 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Rzeczywiście maleństwo
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Króliczek fajny. Nie zgodzę się z Anią, że ona zadziera nosa
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z tym nosem się nie znam, ale po części zgadzam się z Anią, w rękodziele niezwykłe jest to że jest niepowtarzalne, nawet szyjąc kilka takich samych Króliczyc ale ręcznie każda będzie inna i to jest piękne:] ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Króliczyca świetna jest, i ten nosek ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
JAKAAAAA ŚLICZNA!!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
W takim razie ciesze się, że królik z zadartym nosem tak Wam przypadł do gustu ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Sus, przepiękna ta fioletowa (śliwkowa ?) sukieneczka !!! Bluzeczka " z wodą " też śliczna. Z jakiego materiału jest ta śliwkowa sukieneczka, bo ładnie się układa ?
Jestem nieszczęśliwy, bo tyle pięknych kreacji prezentują nasze Koleżanki ( i koledzy też), a ja nie mogę to wszystko obejrzeć z braku czasu. Tylko w weekendy i to póżno w nocy. A pani Króliczkowa jest fantastyczna, króliki i zające powinny podnieść noski, bo ciągle mają je przy ziemi. --- Ostatnio edytowane 2012-04-29 03:12:15 przez Wojtek --- |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku nie mam pojęcia z jakiego materiału jest uszyta fioletowa sukienka, wyrwałam go za 4 zł w lumpeksie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Nie uszyte a zmalowane ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szampański Mickey:] Super:] szczerze mówiąc to choć mam swoje lata moja ulubiona koszulka też ma postać z bajki: Tłiti hehe. ________________________________________________________
|
166 stron: « < 76 77 78 79 80 81 82 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.