166 stron: « < 77 78 79 80 81 82 83 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jej, koszulka jest świetna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Koszulka świetna!!!Pozytywnie zakręcona!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mychę podziwiałam na FB - cudna jest, zawadiacka i taka radosna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
NO, no, Mycha ma niezly usmiech ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
|
|
Superaśna! ________________________________________________________
Elwira |
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki dziewczyny ![]() ![]() Zmalowałam tez koszulkę z Małą Mi ale muszę zrobić zdjęcia. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak tu sie do niej nie "odszczerzyć"? Super! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
podpisuję się czterema łapkami ![]() P.S. moja ulubiona...też taką ma. I własne dzieci mi zazdroszczą; bo one ze swoich wyrosły...a mama dalej ma tę samą "bajkową" bluzeczkę! ________________________________________________________
pozdrawiam,
Anna |
|
Administrator
![]() |
|
Dziś sukienka nie moja ale koleżanki. Pierwszy raz szyłam coś dla kogoś "obcego" tak w pełni "profesjonalnie" czyli ze zdjęciem zdjęciem miary, przymiarką i ogólnie stresem - duuużo stresu ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
166 stron: « < 77 78 79 80 81 82 83 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.