166 stron: « < 80 81 82 83 84 85 86 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Zaczynam koleżance zazdrościć... ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ona jest moim królikiem doświadczalnym (sama chciała!) i nie moze mieć pretensji jeśli coś mi nie wyjdzie :P Wiec wiesz - nie jest tak kolorowo ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale i tak ma fajnie - już ma dwie rewelacyjne sukienki w szafie ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Ma mieć jeszcze sukienkę i spódnicę. Ale nie wiem kiedy na to znajdę czas :0 W sumie fajnie byłoby teraz to uszyć bo sukienka jest na lato. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczny granat ,mi by ta sukienka baaardzo pasowała ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno, zazdroszczę umiejętności. Twoje rzeczy są tak ładnie wykończone, idealnie po prostu.
|
|
Administrator
![]() |
|
Oglądałam ostatnio Twoje ciuszki i muszę przyznać, że też starannie szyjesz. Zwróciłam uwagę na odszycie spodni, szlufki i wszystko inne. ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanko fajna sukienka!Podoba mi się jak wiążesz paseczek koniecznie to od Ciebie zmałpuję i to bez pytania!!!Ciesz się Sus bo OD JEDNEJ ZADOWOLONEJ KLIENTKI ZACZYNA SIĘ........
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
mi też dobrze w granacie ^^ kocham prostotę sukienek, więc i ta mi się bardzo podoba
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ja zgapiłam od koleżanki, która z kolei zgapiła z jakiegoś portalu ![]() ![]() No a dziś bluzeczka z papavero. Szyło się ją super szybko i jestem z niej bardzo zadowolona ![]() ________________________________________________________
166 stron: « < 80 81 82 83 84 85 86 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.