166 stron: « < 82 83 84 85 86 87 88 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Też bym była. Jest super!
Tylko ja pewnie nie uszyłabym jej zbyt szybko ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Dzięki, dzięki ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Susanno tez mnie się bluzka spodobała ale czeka na swoja kolej ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A gdzie znajdę ten kurs Sus? Na blogu nie ma ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Kora na blogu jeszcze nie ma, póki co zdjęcia obrabiam i robię opisy. Ok. środy, czwartu powinien być ![]() Na forum też wrzucę ten kurs. --- Ostatnio edytowane 2012-06-04 12:01:15 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Step by step się tworzy ![]() A póki co kolejna papaverowa bluzka + DIY ze starej koszulki męża ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super i podoba mi sie strasznie to że rękawki cą całościa z resztą, znaczy szwów nie ma. Ekstra!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bombowa,ależ mi się podoba!!! ________________________________________________________
Elwira |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mi tez!!! swietna ta bluzeczka ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
EXTRA!
|
166 stron: « < 82 83 84 85 86 87 88 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.