166 stron: « < 79 80 81 82 83 84 85 > »
Niespodzianka
![]() |
|
jest suchy chleb dla konia? ![]() te czerwone biedronki super pani matko ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Susanno -ja do tego podchodzę tak: najgorsze co może się przydażyć to trochę zmarnowanego materiału -nie jest to koniec świata, prawda ![]() A szyjesz po prostu ślicznie! Podziwiam. A.
Administrator
![]() |
|
Tiaa ale wolałabym tego nie przechodzić znaczy nie oddawać kasy za zniszczony materiał ![]() Dawno temu uszyta czerwona sukienka - wówczas prezentowana na manekinie a dziś na mnie. Generalnie idzie do poprawki... wrrr. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak ladnie ustawilas sie do zdjec, ze nie widac koniecznosci poprawek ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
To fotograf ustawiał ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Jaki kołek? Pięknie wyglądasz w tej sukience ![]() ________________________________________________________
Elwira |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fantastyczny kolor i pięknie wyglądasz!!!Poprawiaj bo warto!Ależ Ci ładnie w czerwieni!
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
jak na kołku ![]() ![]() ![]() ....................................................... ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie "na" tylko jako :P czytać ze zrozumieniem ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Druga sukienka dla koleżanki ![]() Mierzyłam ją i mi jakoś w granacie średnio a jej tak ładnie, ma inny odcień skóry. ________________________________________________________
166 stron: « < 79 80 81 82 83 84 85 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.