166 stron: « < 83 84 85 86 87 88 89 > »
Stały Bywalec
![]() |
|
Ja bym ją przedłużyła na kieckę ,ma taki kształt idealny,uwielbiam rękawy na kimono> ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Albo przedłożyć ja i zrobić tunikę do leginsów np. z paskiem w talii ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
O i to jest pomysł ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Przedni pomysł, przedni. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus rewelacja ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Też właśnie szyję kimonową, ale nie chciałam tych pleców takich szerokich, i mam nieco za wąsko
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Heheh a to się cieszę ![]() Aga jak za wąsko to może jakaś pionowa wstawka?? Może być ciekawie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Biedny chłop, odarty z koszuli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No dobra pokaż ją na sobie ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie bede pokazywać :P Już wcześniej pokazywałam ten sam krój na sobie :P ________________________________________________________
166 stron: « < 83 84 85 86 87 88 89 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.