166 stron: « < 86 87 88 89 90 91 92 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Moja faworytka to HANIA.G.Śliczna te czerrrrrwone dodatki i chyba biedroneczka usiadła na kieszonce....SUPER!Ależ Ci zazdroszczę,że szyjesz dla dzieciaczków pewnie w najbliższym czasie też coś uszyję....Szyj bo robisz to na wysokim poziomie!P.S.Gdzie kupiłaś tak ładny "dziewczyński"wieszaczek????Ależ on ładny!
|
|
Administrator
![]() |
|
Diviana dziękuję :0 Widziałam póki co ejdną z moich kuzynek w mojej sukience i wygladała uroczo ![]() Trinny wieszaczek jest hand made. Tzn. kupiłam zwykły, gładki drewniany wieszak, pomalowałam farbą (2 warstwy) i na to techniką decoupage nakleiłam kokardkę z serwetki papierowej. Prócz kokardki ma się jeszcze pojawić lawenda ale nie mam czasu dokończyć "dzieła" ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczne sukieneczki, ja odkładam systematycznie wszystkie resztki z moich duuużych sukienek na takie maleńkie, tylko czasu na szycie ich mi brakuje ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Wikunia zbieraj zbiera - kiedyś może znajdziesz chwile ![]() Sukienka z Burdy Style z pojedynczego wykroju. Pierwotnie dekolt miał być "łódką" ale źle na mnie leżał, był za wysoki i przerobiłam na półokrągły. A tak poza tym to jestem zadowolona choć nie podobają mi się cięcia francuskie tak mocno po bokach :/ ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
widziałam na blogu
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekna Ty i piekna sukienka! PIsalam na blogu i na papavero, powtorze jeszcze tutaj, bo zasluzylas na pochwaly ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Sukienki prześliczne i te małe i te duże
![]() Ja jak szyje coś do siebie a zostają kawałki to zaraz musze zrobić też dla córki bo ona sama sie dopomina ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja także sie zachwycam, na blogu i tutaj. Sus bosko wyglądasz w tej obłednej kiecce ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Susanko dolączę do listy z komplementami!!!Masz śliczną nową sukienkę bardzo ładnie podkreśliłaś cięcia wypustkami!!!Fajny pomysł!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Witaj Susanno (Madziu), masz piękną sukieneczkę z tymi pomarańczowymi lamówkami (cudowny pomysł) !! Ale właścicielka jest niepowtarzalna, masz przepiękną, delikatną figurę. Wielka szkoda , że nie mam takich klientek jak Ty !!
A te małe sukieneczki są fantastyczne, takie słodkie !!! Już pisałem, że szkoda ,że nie mam takich "klientek". A co do satyny , to trzeba polubić. Materiał trudny, ale piękny w noszeniu. |
166 stron: « < 86 87 88 89 90 91 92 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.