166 stron: « < 89 90 91 92 93 94 95 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo ładna ta asymetria ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a mi sie malowidło bardzo podoba, sama kupiłam farby ale boje sie ich uzyć ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Nie no nie ma się czego bać. Trzeba tylko trochę uważać żeby nie pomazać farbą tkaniny w miejscach gdzie nie ma być malowana ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Super!! Bardzo wygodna, lekka, przewiewna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Zakochałam się w tej sukienusi z lamówkami o rany
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
tak wygląda ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna spódniczka Sus!!!I ta koszulka!Świetny komplet zgrany pięknie kolorystycznie!!!A tak się bałaś kolorków,a tak Ci w nich ładnie!!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Fajna ta asymetryczna spódniczka. Ja teraz szyję taką sukienkę dla kobitki na wesele, gdzie na przodzie są odsłonięte kolana, a tył długi do podłogi, zobaczymy efekt.
Sus, ślicznie wyglądasz na tej ostatniej fotce z myszką Miki na bluzeczce !! |
|
Administrator
![]() |
|
Wojtku sukienka napewno wyjdzie Ci wspaniale ![]() Trochę nowości: koszulka z Małą Mi - dla mnie koszulka z Miki - dla szwagra kopertówka uszyta z myślą o sukience w grochy ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Rewelacyjna ta kopertówka
![]() |
166 stron: « < 89 90 91 92 93 94 95 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.