166 stron: « < 88 89 90 91 92 93 94 > »
Administrator
![]() |
|
Art widzę, żeś wielkim fanem memów ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fan tam jest napisane czy ... 'fon'? Coś trudno rozczytać.
Jo tyż jestem fonem, tak czy owak. Sus, dlaczego tą fałdę ma ta sukieneczka asymetryczną coś? Ładne połączenie kolorów...Pomarańcz rules, myślę. ________________________________________________________
Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko bardzo nudne i czasochłonne. |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Piekna sukieneczka.
Jak patrzę na twoje uszytki, to sama nabieram ochoty na szycie. Kolory super. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dołączam się do zachwytów nad sukienką. Przepiękna!
Może za parę lat i ja będę mogła pochwalić się podobną. ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Tak wyszła. Może kiedyś poprawię ![]() Szyć dziewczyny, szyć ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Takie tam nic - zwykła spódniczka lekko asymetryczna. Spódnica z resztki dzianiny.
Koszulka zmalowana własnoręcznie. ________________________________________________________
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jesteś niesamowita, piękna koszulka i fajna spódniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Śliczna spódniczka
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Asymetria jest fajna ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Niespodzianka
![]() |
|
Sus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Artur
|
166 stron: « < 88 89 90 91 92 93 94 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.